Je tím ted laso skutočný?

Obsah:

Je tím ted laso skutočný?
Je tím ted laso skutočný?

Video: Je tím ted laso skutočný?

Video: Je tím ted laso skutočný?
Video: Who are Ted Lasso characters' Real Life inspirations? #tedlasso 2024, Október
Anonim

Showrunners povedali, že táto postava je založená na bývalého kapitána a stredopoliara Manchestru United Roya Keana, ktorý bol tiež známy svojou povahou na ihrisku aj mimo neho. Brendan Hunt ako tréner Beard, Lassov mlčanlivý dlhoročný asistent a priateľ.

Je Richmond skutočný futbalový tím Ted lasso?

Lassov prvý gól v šou, keď prevzal fiktívny tím Premier League AFC Richmond English, mal urobiť práve toto.

Je Richmond FC skutočný tím?

Richmond Football Club je rugbyový klub z Richmondu v Londýne. Je zakladajúcim členom Rugby Football Union a je jedným z najstarších futbalových klubov (akéhokoľvek kódu).

Existuje skutočný futbalový klub Elsley?

Elsley Football Club je možno fiktívny tím, ale je ťažké nenechať sa strhnúť ich povýšením na najvyššiu priečku v tejto 60-palcovej reklame Adobe Sign. Keď bude dopyt po súpravy replík a oficiálny tovar dramaticky prevyšujú (prepáčte slovnú hračku) ponuku, marketingová manažérka Kate Morrisonová je vrhnutá do akcie.

Má Richmond England futbalový tím?

Fotbalový klub Richmond na atletickom ihrisku Richmond | Futbalový klub | Richmond Upon Thames|Londýn. Richmond Football Club at Richmond Athletic Ground020 8332 7112workCentrum voľného časuRugbyový futbalový klub, pridružený k Rugby Football Union (RFU) a Surrey RFU.

Odporúča: