Logo sk.boatexistence.com

Zmenší sa kopačky v sušičke?

Obsah:

Zmenší sa kopačky v sušičke?
Zmenší sa kopačky v sušičke?

Video: Zmenší sa kopačky v sušičke?

Video: Zmenší sa kopačky v sušičke?
Video: What to do if your football boots are TOO BIG 2024, Smieť
Anonim

Je dôležité, aby ste si kopačky nevysušili tým, že ich nevystavíte priamemu slnečnému žiareniu alebo priamemu teplu, napríklad fénom, čo môže oslabiť štruktúru vašich kopačiek. Hoci to môže byť lákavé, nikdy nehádžte kopačky do práčky alebo sušičky. To môže spôsobiť vážne poškodenie vašej vzácnej obuvi.

Môžem si zmenšiť kopačky?

Ponorte kopačky úplne do vody a nechajte pôsobiť približne 5 minút. Možno budete musieť do topánky pridať nejaké závažia, aby klesla na dno a bola úplne ponorená. Bonus: namočte si kopačky s nohami do nich! Áno, to pomôže topánke zmenšiť sa okolo nohy, keď sa zmršťuje.

Zmenší ich sušenie v sušičke?

Vaše topánky sa pravdepodobne nepoškodia, ak ich občas dáte do sušičky. Avšak látka a podrážky topánok sa budú zrážať alebo deformovať, čím viac ich budete sušiť v práčke. Ak môžete, striedajte sušenie topánok na vzduchu a sušenie v stroji.

Viete sušiť kopačky?

Nerobíte. Sušička nie je určená na topánky. Nevysuší ich obzvlášť efektívne a topánky aj sušička sa môžu pri pokuse poškodiť. Namiesto toho dajte topánky do sucha v teple (ale nie príliš horúcom!)

Ako môžem zmenšiť topánky?

Na zmrštenie topánok použite teplú vodu: Naplňte vedro teplej vody a ponorte doň svoje topánky na hodinu. Urobte to isté s párom ponožiek. Teraz noste ponožky a topánky ešte mokré a nechajte ich vyschnúť na nohách sedením na slnku. Čižmy sa vám scvrknú a lýtko sa aj tak stiahne.

Odporúča: