Logo sk.boatexistence.com

Čo je aplikácia bixby home?

Obsah:

Čo je aplikácia bixby home?
Čo je aplikácia bixby home?

Video: Čo je aplikácia bixby home?

Video: Čo je aplikácia bixby home?
Video: How To Use Bixby - Hands On Guide 2024, Júl
Anonim

Domáca aplikácia Bixby je rolovací zoznam informácií, s ktorými môže Bixby interagovať. Nájdete tu veci ako počasie, fitness aktivity, tlačidlá na ovládanie vašich inteligentných domácich zariadení a ďalšie. Aplikácia Bixby home je osobný asistent Samsung.

Na čo slúži domáca aplikácia Bixby?

Bixby je virtuálny asistent. Svoj debut mal na Samsung Galaxy S8 v roku 2017 a je navrhnutý tak, aby fungoval s celým radom produktov Samsung, ktoré sú súčasťou mnohých ďalších zariadení, ako sú chladničky a televízory Samsung Family Hub.

Čo je domov Bixby a potrebujem ho?

Bixby, hlasový asistent Samsungu na smartfónoch Galaxy, má vlastné vyhradené tlačidlo, takže ho možno vyvolať kedykoľvek budete chcieť – dokonca aj náhodne. Ale je tu aj Bixby Home, čo je obrazovka naľavo od domovskej obrazovky, ktorá ponúka informácie z iných aplikácií, vášho kalendára a ďalších.

Oplatí sa Bixby používať?

Je to mocný nástroj, a aj keď Bixby príliš nepoužívate, stojí za to skontrolovať, či existuje niečo , čo môžete zautomatizovať, aby ste si ušetrili čas. Za zmienku tiež stojí, že Bixby Routines je k dispozícii iba v rade Galaxy S10 a novších.

Čo je Bixby a prečo ho potrebujem?

Bixby je asistent AI, ktorý je zabalený priamo do vášho zariadenia Samsung Dokáže viac než len odpovedať na vaše otázky a počúvať hlasové príkazy; môže tiež použiť svoje "oči" (aka váš fotoaparát) na identifikáciu objektov. Samsung neustále pracuje na zlepšení Bixby.

Odporúča: