Logo sk.boatexistence.com

Mám robiť ivf po 3 potratoch?

Obsah:

Mám robiť ivf po 3 potratoch?
Mám robiť ivf po 3 potratoch?

Video: Mám robiť ivf po 3 potratoch?

Video: Mám robiť ivf po 3 potratoch?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Júl
Anonim

Tri a viac potratov sa vyskytuje u menej ako 1 % žien. Dobrou správou je, že oplodnenie in vitro (IVF) s genetickým testovaním môže výrazne znížiť riziko potratu a zvýšiť šance na úspešné tehotenstvo.

Bude IVF fungovať po viacerých potratoch?

Niektoré ženy, ktoré nemajú problémy s otehotnením, ale zažívajú opakované potraty, môžu byť dobrými kandidátmi na oplodnenie in vitro (IVF) s preimplantačným genetickým skríningom (PGS) a preimplantačnou genetickou diagnostikou (PGD), ktoré umožňujú našim špecialistom na plodnosť testovať embryo na genetické a chromozomálne …

Považujete sa za vysoko rizikové po 3 potratoch?

Ak ste mali tri alebo viac potratov, vaše súčasné tehotenstvo sa bude považovať za vysoko rizikové a váš lekár vás bude pozornejšie sledovať. Ste tiež ohrození, ak ste počas skoršieho tehotenstva zažili predčasný pôrod. Predčasne narodené deti sú náchylnejšie na krátkodobé a dlhodobé komplikácie.

Je možné mať zdravé tehotenstvo po 3 potratoch?

Aj keď to môže byť znepokojujúce a znepokojujúce, dobrou správou je, že aj po troch potratoch bez známej príčiny približne 65 percent párov pokračuje v úspešnom ďalšom tehotenstve.

Mám to skúšať aj po 3 potratoch?

V minulosti bolo ženám odporúčané, aby s vyhľadaním pomoci počkali, kým tri po sebe nasledujúce potraty a žiadne ukončené tehotenstvo. To už nie je pravidlom. Vďaka exponenciálnym zlepšeniam v genetickom testovaní sa páry môžu dozvedieť viac o svojich stratách – a možno aj o tom, ako im predchádzať – ako kedykoľvek predtým.

Odporúča: