Logo sk.boatexistence.com

Skladajú aspekty hades?

Obsah:

Skladajú aspekty hades?
Skladajú aspekty hades?

Video: Skladajú aspekty hades?

Video: Skladajú aspekty hades?
Video: Chemické prvky - snake 2024, Apríl
Anonim

Tento aspekt sa môže spájať s takmer akýmkoľvek dobrodením, ale naozaj dobre sa darí s dobrodeniami od Athény, Aresa a Poseidona. Poseidonove dobroty sú zvyčajne veľmi dobré pre štít bez ohľadu na použitý aspekt, pretože môžu nahromadiť poškodenie spätným úderom pri hlavnom útoku.

Môžete mať viacero aspektov Hades?

Ako upgradovať zbrane v Hades. … A aj tak budete mať na začiatku iba tri zo štyroch aspektov na každej zbrani Keď získate všetkých šesť zbraní, môžete ich aspekty skontrolovať stlačením „Odhaliť“v zbrojnici slot vašej vybavenej zbrane. Tieto aspekty môžete upgradovať míňaním Titan Blood.

Je aspekt Hádes dobrý?

Aspect of Hades

Tento oštep má obrovský rádius rotácie a absolútne zničujúci bonus za poškodenie. Špeciálny útok Punishing Sweep môže trvať až 10 sekúnd, čo spôsobí poškodenie až 250 bodov pri maximálnom nabití.

Koľkokrát môžete upgradovať aspekt Hades?

Každý aspekt ponúka špecifický bonus k jednej oblasti pohybovej sady zbrane (prípadne dokonca aj k úplnej zmene pohybovej sady). Po odomknutí môže byť každý aspekt upgradovaný na maximálnu úroveň 5 s následným míňaním Titan Blood. Úplné podrobnosti o aspektoch každej zbrane sú nižšie.

Koľko úrovní má každý aspekt Hádes?

Aspekty. Stygian Blade má 4 aspekty: Zagreus, Nemesis, Poseidon a Arthur. Ako všetky ostatné zbrane, každý aspekt má 5 úrovní, ktoré možno odomknúť míňaním Titan Blood. Čím vyššia je úroveň aspektu, tým efektívnejšie je jeho zlepšenie.

Odporúča: