Logo sk.boatexistence.com

Je sociálna dilema na netflixe?

Obsah:

Je sociálna dilema na netflixe?
Je sociálna dilema na netflixe?

Video: Je sociálna dilema na netflixe?

Video: Je sociálna dilema na netflixe?
Video: The Social Dilemma | Official Trailer | Netflix 2024, Smieť
Anonim

Ak máte radi dobrý dokument Netflix odhaľujúci pravdu o nebezpečenstvách AI a sociálnych médií, možno ste už videli The Social Dilemma. … Keď už hovoríme o, Netflix spustil celý film na YouTube, takže si ho môže každý pozrieť zadarmo.

Je The Social Dilemma na Netflixe zadarmo?

Netflix práve vytvoril jeden zo svojich najpopulárnejších dokumentov, The Social Dilemma, dostupný zadarmo.

Na akej platforme je sociálna dilema?

Facebook reagoval na Netflix dokumentárny film Sociálna dilema a povedal, že „pochováva podstatu v senzáciach“. Prehliadka je momentálne v zozname desiatich najlepších austrálskych Netflix a je populárna po celom svete. Niektorí mediálni odborníci tvrdia, že je to „najdôležitejší dokument našej doby“.

Stojí sociálna dilema za pozretie?

V skutočnosti máme šancu dostať sa preč z našich obrazoviek len vtedy, keď pribúdajú kredity. Napriek tomu Sociálna dilema určite stojí za pozretie a nevyhnutne vás podnieti spochybňovať svoje vlastné online návyky.

Je sociálna dilema skutočný príbeh?

Režisér Jeff Orlowski, 93-minútový film kombinuje rozhovory zo skutočného života s fiktívnym príbehom o vplyve sociálnych médií na americkú rodinu … Spoločne títo odborníci vysvetľujú ako sa ľudia stali pešiakom v hre medzi sociálnymi médiami a inzerentmi.

Odporúča: