Je melville ny bezpečný?

Obsah:

Je melville ny bezpečný?
Je melville ny bezpečný?

Video: Je melville ny bezpečný?

Video: Je melville ny bezpečný?
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2024, Septembra
Anonim

Je to bezpečné miesto na život. Melville je skvelým miestom na výchovu detí, ale rozhodne je to drahé miesto na život. Dochádzanie do mesta je tiež časovo náročné a drahé. Kriminalita je extrémne nízka.

Je Melville NY dobré miesto na život?

Melville sa nachádza v okrese Suffolk a je jedno z najlepších miest na život v New Yorku Bývanie v Melville ponúka obyvateľom pocit riedkeho predmestia a väčšina obyvateľov vlastní svoje domovy. … Mnoho dôchodcov žije v Melville a obyvatelia majú tendenciu prikláňať sa ku konzervatívcom. Verejné školy v Melville sú vysoko hodnotené.

Je Melville zlá oblasť?

Melville je na 99. percentile bezpečnosti, čo znamená, že 1 % miest je bezpečnejších a 99 % miest je nebezpečnejšíchTáto analýza sa vzťahuje len na Melvillove správne hranice. Pozrite si tabuľku miest v okolí, kde nájdete mestá v okolí. Miera kriminality v Melville je 6,98 na 1 000 obyvateľov počas štandardného roka.

Je Melville NY bohatý?

O Melville, NY

Melville je bohatá dedinka a miesto určené sčítaním ľudu (CDP) v meste Huntington v okrese Suffolk na Long Island, New York, v Spojených štátoch.

Čím je Melville NY známy?

Melville bol tiež hostiteľom prevádzok mnohých spoločností z rebríčka Fortune 500, kde sa ústredie a mnohé ďalšie korporátne a priemyselné centrá kedysi nachádzali na alebo blízko Route 110, ktorá vedie na sever do na juh cez Huntington, Melville, Farmingdale, North Amityville a Amityville.

Odporúča: