Logo sk.boatexistence.com

Obsahuje uprise d3 vápnik?

Obsah:

Obsahuje uprise d3 vápnik?
Obsahuje uprise d3 vápnik?

Video: Obsahuje uprise d3 vápnik?

Video: Obsahuje uprise d3 vápnik?
Video: Jak jde čas: Divokej Bill, Hudební cesta od roku 1998 do roku 2022/hity kapely Divokej Bill 2024, Júl
Anonim

Uprise-D3 60K Capsule 8's obsahuje 'cholekalciferol' je forma vitamínu D. Doplnok cholekalciferolu (vitamín D3) pôsobí tak, že podporuje absorpciu vápnika, fosfátov a vitamínu A z rôznych orgánov a pomáha pri udržiavaní celkového zdravia.

Z čoho je uprise D3 vyrobený?

Informácie o produkte. Uprise-D3 60K obsahuje jedinečnú zlúčeninu Cholekalciferol 60 000 medzinárodných jednotiek Cholekalciferol (vitamín D3) je vitamín rozpustný v tukoch, ktorý pomáha telu absorbovať vápnik a fosfor nachádzajúci sa v potravinách a doplnkoch vďaka tomu sú vaše kosti silnejšie a pomáha pri pohybe svalov.

Ktorá tableta je najlepšia pre vápnik a vitamín D3?

Fast&Up Fortify – Calcium s esenciálnym vitamínom D3Ak dávate prednosť šumivým tabletám na zlepšenie celkového zdravia, tieto tablety môžu byť dobrou voľbou. Tieto tablety obsahujú kombináciu vápnika, vitamínu d3 a horčíka na zlepšenie zdravia kostí a zníženie rizika chorôb súvisiacich s kosťami.

Môžem užívať uprise D3 denne?

Uprise-D3 60K kapsula by ste mali užívať podľa pokynov svojho lekára. Najlepšie je užívať ho s jedlom alebo po jedle, pretože to pomáha telu absorbovať ho a mali by ste ho užívať pravidelne, aby ste dosiahli čo najväčší úžitok.

Je lepšie užívať vitamín D každý deň alebo raz týždenne?

Denné podávanie vitamínu D bolo účinnejšie ako týždenné a mesačné podávanie bolo najmenej účinné.

Odporúča: