Logo sk.boatexistence.com

Ktorý ipx je najlepší?

Obsah:

Ktorý ipx je najlepší?
Ktorý ipx je najlepší?

Video: Ktorý ipx je najlepší?

Video: Ktorý ipx je najlepší?
Video: IPX1 IPX2 IPX3 IPX4 IPX5 IPX6 IPX7 IPX8 IPX9 IP65IP66IP67IP68IP69Rain test box waterproof equipment 2024, Smieť
Anonim

IP ochrana proti pevným časticiam: IP0X-IP6X Prvé číslo za IP označuje odolnosť modelu voči napadnutiu pevnými cudzími predmetmi, ako je prach a špina. Rozsah čísel sa pohybuje od nuly do šiestich, pričom IP1X je najnižšia úroveň odolnosti a IP6X je najvyššia.

Ktoré hodnotenie IPX je najlepšie?

Na druhej strane, ak si niekto chce kúpiť reproduktory, ktoré si môže vziať na pláž, je žiaduce hodnotenie IPX aspoň 5 alebo 6.

Ktorý je lepší IPX4 alebo IPX7?

IPX4: Je odolný voči striekajúcej vode z akéhokoľvek smeru. IPX5: Odoláva trvalému striekaniu prúdu vody s nízkym tlakom. … IPX7: Môže byť ponorený do hĺbky 1 metra na 30 minút. IPX8: Môže byť ponorený hlbšie ako 1 meter.

Je IPX7 plne vodotesný?

Zariadenia s krytím IPX7 sú vodotesné namiesto vodeodolné Tieto zariadenia je možné ponoriť do vody s hĺbkou 1 meter na 30 minút. Tieto sú úplne bezpečné na použitie na akomkoľvek mieste. Keď sa tieto zariadenia zašpinia, môžete ich bez obáv umyť vo vode.

Viete plávať s IPX7?

Čím bližšie k ôsmim, tým lepšie pre plavcov a svetre. Pár slúchadiel IPX7 môžete ponoriť až do jedného metra vody na 30 minút, zatiaľ čo súprava slúchadiel IPX8 môže prekročiť meter dlhšie. Výrobca objasní, či ho môžete vziať do slanej vody.

Odporúča: