Logo sk.boatexistence.com

Kde je márnotratný syn?

Obsah:

Kde je márnotratný syn?
Kde je márnotratný syn?

Video: Kde je márnotratný syn?

Video: Kde je márnotratný syn?
Video: marnotratný syn O ztraceném synu 2024, Smieť
Anonim

Podobenstvo o márnotratnom synovi (známe aj ako podobenstvo o dvoch bratoch, stratenom synovi, milujúcom otcovi alebo o odpúšťajúcom otcovi) je jedným z podobenstiev o Ježišovi v Biblii, ktoré sa objavuje v Lukášovi 15:11–32 Ježiš zdieľa podobenstvo so svojimi učeníkmi, farizejmi a inými. V príbehu má otec dvoch synov.

Bolo zrušené márnotratného syna?

Márnotratný syn je posledná šou, ktorú Fox zrušil, pričom finále 2. sezóny 18. mája je teraz naplánované ako finále seriálu, v ktorom hrajú Tom Payne, Michael Sheen a Catherine Zeta Jones.

Čo sa stalo márnotratnému synovi?

V máji 2021 bolo oznámené, že márnotratný syn bol zrušený spoločnosťou Fox a nebude obnovený na tretiu sezónu. Minulý rok bol márnotratný syn obnovený na druhú sériu – ale pandémia koronavírusu znamenala, že sezóna bola skrátená, len s 20 epizódami namiesto pôvodne plánovaných 22.

Prečo Fox zrušil márnotratného syna?

Hoci Fox odmietla komentovať sekeru márnotratného syna, zasvätenec zo siete povedal TVLine, že to bolo „neuveriteľne ťažké“rozhodnutie vytiahnuť zástrčku, pričom ako hnací faktor uviedol klesajúce hodnotenie relácie.

Bude 3. séria márnotratného syna?

Vo svojom vyhlásení Fox oznámil, že sezóna 3 márnotratného syna nebude a že šou je zrušená.

Odporúča: