Logo sk.boatexistence.com

Mali by ste dať tip obsluhujúcemu automatu?

Obsah:

Mali by ste dať tip obsluhujúcemu automatu?
Mali by ste dať tip obsluhujúcemu automatu?

Video: Mali by ste dať tip obsluhujúcemu automatu?

Video: Mali by ste dať tip obsluhujúcemu automatu?
Video: Can electric ice cream change the World? - Edd China's Workshop Diaries 24 2024, Smieť
Anonim

Nemusíte dať prepitné obsluhe automatu, je to osobná voľba. Rovnako ako nemusíte dať tip predajcovi, ktorý vám rozdal víťaznú kombináciu, ani nemusíte trafiť svoje číslo.

Máte prepitné dať obsluhujúcemu automatu?

Vo všeobecnosti dajte tip osobe, ktorá mi skutočne zaplatila peniaze. Po jackpote nie je stanovená žiadna suma na tipovanie. Mnoho hráčov dá sprepitné niekde medzi pol až jedným percentom jackpotu V prípade tisícdolárového jackpotu by to bolo medzi 5 až 10 dolármi.

Dávate prepitné pokladníkovi v kasíne?

Pokladníci. Osvedčeným postupom je prepitné v hodnote minimálne jedného dolára pokladníkovi pri každej zmene. Aj keď hráte automaty bez dealera, stále môžete dať prepitné pokladníkovi, ktorý spravuje vaše transakcie, a ak vyhráte, môžete dať prepitné aj obsluhujúcemu automatu.

Mali by ste dať tip kasínovým dílerom?

Nezáleží na tom, aké nízke sú stávky, ak hráte hazardné hry v kasíne, mali by ste dať svojmu predajcovi tip minimálne asi 5 $/hod Môžete to urobiť v ľubovoľným počtom spôsobov, ale 5 dolárov je podlaha, nie strop. V skutočnosti, ak hráte o vyššie stávky, môžete (a mali by ste) tipovať viac.

Čo robí obsluha automatu v kasíne?

Obsluha hracích automatov pracuje v kasíne monitoruje hracie automaty. Vašou povinnosťou je hlásiť poruchy stroja, rozdeľovať výhry v prípade potreby a vybavovať sťažnosti od nešťastných hráčov. Okrem toho ste zodpovedný za dohľad nad vašou sekciou.

Odporúča: