Je teraz žalobca vždy svätý?

Obsah:

Je teraz žalobca vždy svätý?
Je teraz žalobca vždy svätý?

Video: Je teraz žalobca vždy svätý?

Video: Je teraz žalobca vždy svätý?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Október
Anonim

- Povesť neznamená nič, ak Rebecca (o ktorej je známe, že je dobrá) môže byť obvinená- KAŽDÝ MÔŽE - Zelená=čistá „Je žalobca teraz vždy svätý? Narodili sa dnes ráno čisté ako Božie prsty? Poviem ti, čo kráča Salem – pomsta kráča Salem“(81).

Kto hovorí, že tento téglik je teraz vždy svätým žalobcom?

Hovorí to John Proctor na vrchole čarodejníckeho/obviňovacieho šialenstva na súdoch v Saleme. V strede búrky je Abigail Williamsová, ktorá manipuluje dievčatá, aby pokračovali vo fraške, ktorú začali v jednoduchom pokuse vyhnúť sa potrestaniu za nejaký vysoký džin v lese jednej noci.

Kto je žalobcom v tégliku?

V Crucible od Arthura Millera boli kľúčovými žalobcami neslávne známych procesov s čarodejnicami, ktoré sa odohrali v Saleme v štáte Massachusetts v roku 1692, skupina mladých dievčat a ich vodcom bola Abigail Williams, antagonista hry.

Prečo Proctor hovorí, že nedávno nebol v kostole?

Proktorov dôvod, prečo pravidelne nechodí do kostola, bol pretože sa bojí. Hovorí sa, že ak nepôjdeš do kostola, pôjdeš do pekla. Jeho manželka je tiež chorá, takže to je dôvod, prečo nechodí do kostola.

Čo má Elizabeth Proctor na mysli výrokom JOHN je zbytočné, že by som ti mal odpustiť, ak ty neodpustíš sebe?

"John, je zbytočné, aby som ti odpustil, ak ty neodpustíš sám sebe." Elizabeth Proctor, dejstvo druhé. Tento citát zdôrazňuje tému súdu a odpustenia. Odhaľuje JP byť lojálnym mužom k svojej žene tým, že si nechce odpustiť svoje zlé skutky.

Odporúča: