Logo sk.boatexistence.com

Ako funguje príkaz tty?

Obsah:

Ako funguje príkaz tty?
Ako funguje príkaz tty?

Video: Ako funguje príkaz tty?

Video: Ako funguje príkaz tty?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Príkaz tty terminálu v podstate vytlačí názov súboru terminálu pripojeného k štandardnému vstupu tty nemá ďalekopis, ale všeobecne známy ako terminál umožňuje interakciu s systému odovzdaním údajov (vy vložíte) do systému a zobrazením výstupu vytvoreného systémom.

Čo robí príkaz tty?

V počítačoch je tty príkaz v operačných systémoch Unix a Unix podobných na vytlačenie názvu súboru terminálu pripojeného k štandardnému vstupu. tty znamená TeleTYPEwriter.

Ako vypočítate tty?

Ak chcete zistiť, ktoré tty sú pripojené ku ktorým procesom, použite príkaz "ps -a" v príkazovom riadku (príkazový riadok). Pozrite sa na stĺpec "tty" Pre proces shellu, v ktorom sa nachádzate, je /dev/tty terminál, ktorý teraz používate. Napíšte „tty“do príkazového riadka, aby ste videli, čo to je (pozrite si príručku str.

Čo je TTY a ako funguje?

TTY je špeciálne zariadenie, ktoré umožňuje ľuďom, ktorí sú nepočujúci, nedoslýchaví alebo s poruchou reči, používať telefón na komunikáciu tým, že im umožňuje písať správy a namiesto rozprávania a počúvania. Na komunikáciu sa vyžaduje TTY na oboch koncoch konverzácie.

Čo je číslo TTY?

TTY (Teletypewriter) je zariadenie, ktoré používateľom umožňuje odosielať zadané správy cez telefónne linky Mnoho ľudí, ktorí sú nepočujúci, nepočujúci, nedoslýchaví alebo hluchoslepí, môže používať TTY na volanie iných osôb. … Používatelia TTY môžu priamo volať na iné čísla TTY alebo môžu zavolať na prenosovú službu.

Odporúča: