Logo sk.boatexistence.com

Funguje libby na kindle?

Obsah:

Funguje libby na kindle?
Funguje libby na kindle?

Video: Funguje libby na kindle?

Video: Funguje libby na kindle?
Video: Новый обзор обновления Kindle Home и Library, плюс советы 2024, Smieť
Anonim

Kindle nie je kompatibilný s aplikáciou Libby, ale knihy si môžete požičať priamo cez Overdrive. … Môžete hľadať iba knihy, ktoré budú kompatibilné s vaším kindle. Keď nájdete knihu, ktorú by ste si chceli požičať, postupujte podľa krokov na jej vypožičanie a potom vyberte možnosť „Čítať na Kindle“.

Ako pripojím svoj Kindle k Libby?

Najprv prejdite do aplikácie Libby na svojom smartfóne alebo tablete

  1. Vyberte fialový pruh s názvom Predvoľby. V časti Kompatibilita vyberte „Kindle“a vyhľadajte všetky tituly dostupné pre Kindle.
  2. Teraz vyhľadajte svoju knihu!
  3. Ak je vaša kniha k dispozícii, zobrazí sa nápis Požičaj si.

Aké zariadenia sú kompatibilné s Libby?

Aké zariadenia sú kompatibilné s Libby? Libby je momentálne k dispozícii pre Android (iné ako Kindle), iOS (iPhone/iPad/iPod touch) a zariadenia so systémom Windows 10.

Ako zistím, či je kniha Kindle kompatibilná s Libby?

Prečo nemôžem poslať knihu do Kindle?

  1. Kniha nemusí byť dostupná pre Kindle. Môžete to skontrolovať klepnutím na obal knihy, potom prejdite do sekcie „podpory“a vyhľadajte „Kindle.“
  2. Knihu ste si už možno stiahli v inom formáte v Libby, v aplikácii OverDrive alebo na webovej stránke OverDrive svojej knižnice.

Môžem čítať knihy z knižnice na svojom Kindle?

Knihy z knižnice môžete získať na zariadení Kindle prostredníctvom partnerstva Amazonu s OverDrive, ak máte členstvo v knižnici v participujúcej inštitúcii. Knihy z knižnice si môžete stiahnuť do svojho Kindle prostredníctvom webovej stránky knižnice alebo pomocou webovej stránky OverDrive.

Odporúča: