Logo sk.boatexistence.com

Viete čítať komixológiu na kindle paperwhite?

Obsah:

Viete čítať komixológiu na kindle paperwhite?
Viete čítať komixológiu na kindle paperwhite?

Video: Viete čítať komixológiu na kindle paperwhite?

Video: Viete čítať komixológiu na kindle paperwhite?
Video: Máy đọc sách Amazon Kindle 2024, Smieť
Anonim

Všetky komiksy zakúpené v obchode Amazon sa zobrazia na vašom Kindle A v aplikácii Comixology; K dispozícii bude dokonca aj „inteligentný zoznam“s názvom „From Your Kindle“. Je to kompatibilné modely: Kindle (8., 10. generácia), Kindle Paperwhite (7., 10. generácia), Kindle Oasis (8., 9., 10. generácia) a Kindle Voyage (7. generácia).

Viete čítať comiXology na Kindle?

A: Zobrazenie vašich nákupov v komiXológii na Kindle je jednoduché! Jediné, čo musíte urobiť, je kliknúť na „Zobraziť svoje knihy z comiXology“na stránke s nastaveniami comiXology Potom prejdite do aplikácie Kindle a potiahnutím nadol sa obnovte a zobrazia sa komiksy z vašej knižnice. (Môžete tiež klepnúť na Viac a potom na Synchronizovať, aby ste obnovili svoju knižnicu.)

Dokáže Kindle Paperwhite čítať audioknihy?

Čip Bluetooth vám umožní pripojiť slúchadlá alebo reproduktor a toto je spôsob, ako počúvať audioknihy Audible na vašom novom Kindle Paperwhite. … Môžete prehrávať audioknihy zakúpené v obchode Audible aj sprievodné audioknihy zakúpené ku knihám Kindle, ktoré už vlastníte.

Môžete používať aplikácie na Kindle Paperwhite?

Ako nainštalovať aktívny obsah na Kindle, Kindle Paperwhite, Kindle Touch. Najjednoduchší spôsob, ako získať aplikácie pre Kindle, je ako doručiť zakúpené knihy do Kindle Na pravej strane stránky produktu vyberte zariadenie, do ktorého chcete túto aplikáciu doručiť, a kliknite na „Kúpiť teraz jediným kliknutím. "

Je Kindle to isté ako comiXology?

Kindle Unlimited vs.

SÚ RÔZNE PREDPLATNÉ. The Comixology Unlimited má 2 242 Marvel titulov. Kindle Unlimited má len 40 Marvel titulov. Kindle Unlimited obsahuje knihy od Amazonu, ale obsahuje oveľa menej komiksov.

Odporúča: