Logo sk.boatexistence.com

O čo nám ide?

Obsah:

O čo nám ide?
O čo nám ide?

Video: O čo nám ide?

Video: O čo nám ide?
Video: Čo je to bike.corn ? O ČO NÁM IDE ? Kto je Švaco a Tomáš? 2024, Smieť
Anonim

Zobrazuje následky leteckej katastrofy v roku 1970, pri ktorej zahynulo 75 ľudí: 37 hráčov futbalového tímu Marshall University Thundering Herd, päť trénerov, dvaja atletickí tréneri, atletický riaditeľ, 25 posilňovačov a päťčlenná posádka lietadla.

Je We Are Marshall založený na skutočných udalostiach?

Tento film je založený na skutočnom a tragickom príbehu 14. novembra 1970 letel futbalový tím Marshallovej univerzity, futbaloví tréneri, atletický tím, kľúčoví absolventi a priatelia domov v Huntingtone v Západnej Virgínii po zápase vonku proti Východnej Karolíne. Ich lietadlo havarovalo a zabilo všetkých sedemdesiatpäť (75) na palube.

Kedy sme mali základňu We Are Marshall?

Dňa 14. novembra 1970 Marshallova univerzita a celá komunita v Huntingtone v Západnej Virgínii zažili najväčšiu leteckú tragédiu v histórii vysokoškolskej atletiky.

Je We Are Marshall dobrý film?

We Are Marshall nie je zlý film; je to potenciálne pekný, známy film, žiaľ, pokazený nevýslovne hrozným výkonom Matthewa McConaugheyho.

Kto zomrie vo We Are Marshall?

V novembri 1970 prakticky celý futbalový tím a tréneri Marshall University (Huntington, W. V.) zomreli pri leteckej havárii. Na jar sa študenti pod vedením Natea Ruffina, hráča, ktorý bol chorý a zmeškal osudný let, zhromaždili, aby presvedčili radu guvernérov, aby odohrali sezónu 1971.

Odporúča: