Logo sk.boatexistence.com

Prečo sa termocol používa v stavebníctve?

Obsah:

Prečo sa termocol používa v stavebníctve?
Prečo sa termocol používa v stavebníctve?

Video: Prečo sa termocol používa v stavebníctve?

Video: Prečo sa termocol používa v stavebníctve?
Video: Он вам не Димон 2024, Smieť
Anonim

Vytváranie lepších ciest a mostov pomocou polystyrénu s vysokou hustotou. Samotný materiál, ktorý nazývame „thermocol“, je veľmi tuhý a húževnatý s vyššou hustotou. Používa sa od roku 1972 v Nórsku na stavbu ciest ako výplň, ktorá môže nahradiť zeminu alebo štrk, zatiaľ čo my rozširujeme alebo staviame nové cesty.

Prečo sa termocol používa v stenách?

Výskumníci uviedli, že sila pôsobiaca na budovu počas zemetrasenia vzniká zotrvačným efektom, a teda závisí od hmotnosti budovy. Thermocol odoláva zemetraseniam znížením hmotnosti budovy.

Na čo sa termocol používa?

Thermocol sa primárne používa na výrobu jednorazových podnosov, pohárov, obalových materiálov, nádob atď. podlahy, steny a strechy v budovách.

Aké výhodné bude použitie termokolu ako stavebného materiálu?

Ako je termokol prospešný pri stavbe ciest? Thermocol sa používa ako expanzná výplň škár medzi dvoma po sebe nasledujúcimi nevystuženými betónovými doskami vozovky, zvyčajne pre cesty s malým objemom. Thermocol dokáže znížiť náklady na projekt o 30 % a výrazne skrátiť čas výstavby ciest

Aký je účel stavebných materiálov?

Stavebný materiál je akýkoľvek materiál, ktorý môže byť použitý na stavebné účely. Bežne zahŕňa drevo, betón, oceľ, cement, kamenivo, tehly, hlinu, kov a mnohé ďalšie. V dávnych dobách ľudia používali čisté tehly, drevo alebo slamu.

Odporúča: