Logo sk.boatexistence.com

Spôsobia lemy blatníkov hrdzu?

Obsah:

Spôsobia lemy blatníkov hrdzu?
Spôsobia lemy blatníkov hrdzu?

Video: Spôsobia lemy blatníkov hrdzu?

Video: Spôsobia lemy blatníkov hrdzu?
Video: 🚘 Rozšírené Lemy Blatníkov / #Škoda Octavia II / Tuning / 2024, Smieť
Anonim

Nie, lemy blatníkov vo všeobecnosti nezabránia výskytu hrdze v týchto oblastiach; dosť ironicky, v skutočnosti môžu namiesto toho spôsobiť hrdzu, dovoľte mi vysvetliť prečo. Možno nie sú vodotesné, to je všetko. Svetlice blatníkov môžu viesť k ešte horším výsledkom pre ľudí, ktorí žijú na miestach, kde sa používa cestná soľ.

Zabraňujú lemy blatníkov hrdzi?

Zabraňujú korózii blatníky

Verte tomu alebo nie, blatníky svetlice môžu v skutočnosti spôsobiť hrdzavenie blatníkov vášho vozidla … V skutočnosti voda, cestná soľ a iné úlomky sa môžu zachytiť medzi lemom blatníka a karosériou nákladného auta. Časom to môže spôsobiť vznik hrdze a inej korózie.

Sú lemy blatníkov dobré na hrdzu?

Stačí nainštalovať sadu na mieru vyrobených blatníkov svetlíc, pretože je to dokonalé zakrytie tohto problému s hrdzou! Ľahko sa inštalujú a ponúkajú skvelú ochranu.

Zničia svetlice blatníkov farbu?

Áno toto je bežný problém s lemami blatníkov. Je to spôsobené malým množstvom pohybu medzi svetlicou a kamiónom. Ak sa niekedy prenesie cez farbu, bude to spôsob, ako začne hrdza, čo spôsobí bublinky farby.

Sú lemy blatníkov dobré alebo zlé?

Hoci nepopierateľne menia vzhľad vášho vozidla, lemy blatníkov môžu tiež zlepšiť funkčnosť vášho vozidla a pomôcť mu udržať ho v lepšom stave. … Ak renovujete klasický nákladný automobil, lemy blatníkov môžu byť tiež dobrým spôsobom, ako zakryť všetky zložité hrdzavé miesta na podbehoch kolies.

Odporúča: