Logo sk.boatexistence.com

Mám použiť git lfs?

Obsah:

Mám použiť git lfs?
Mám použiť git lfs?

Video: Mám použiť git lfs?

Video: Mám použiť git lfs?
Video: How To Install Python, Setup Virtual Environment VENV, Set Default Python System Path & Install Git 2024, Apríl
Anonim

Mali by ste použiť Git LFS ak máte veľké súbory alebo binárne súbory na uloženie v repozitároch Git … A ak tak urobíte, bude ťažké verzie a zlúčenie binárnych súborov. Takže zakaždým, keď rastú súbory, rastie aj úložisko Git. A keď používatelia Git potrebujú načítať a klonovať úložisko, spôsobuje to problémy.

Je git LFS potrebný?

Keď teda máte veľké súbory vo svojom úložisku a/alebo veľa binárnych súborov, potom je vhodné použiť Git LFS. … To znamená, že veľkosť vášho lokálneho úložiska bude obmedzená, ale vzdialené úložisko bude samozrejme obsahovať všetky skutočné súbory a rozdiely.

Je git LFS zlý?

Niečo chýba v zozname problémov: Git LFS je protokol http(s), takže je prinajlepšom problematický, keď používate Git cez ssh[1].… git podporuje veľké súbory, jednoducho nedokáže efektívne sledovať zmeny v binárnych súboroch a ak sú veľké, pri každej úprave skontrolujete nový blob.

Aké sú výhody git LFS?

Verzia veľkých súborov pomocou Git LFS

  • Obsah je prenosný – stačí použiť git clone.
  • K dispozícii je úplná história obsahu; môže vrátiť zmeny a obnoviť predchádzajúce revízie.
  • Aktualizácie obsahu môžu využívať rovnaké pracovné postupy, aké sú obľúbené pri kóde: stiahnuť žiadosť→skontrolovať→zlúčiť.

Šetrí git LFS miesto?

Stručne povedané, Git LFS je rozšírenie Git, ktoré umožňuje používateľom ušetriť miesto ukladaním binárnych súborov na iné miesto.

Odporúča: