Fungujú autá scx na scalextricku?

Obsah:

Fungujú autá scx na scalextricku?
Fungujú autá scx na scalextricku?

Video: Fungujú autá scx na scalextricku?

Video: Fungujú autá scx na scalextricku?
Video: Ako fungujú polarizačné okuliare 2024, Septembra
Anonim

Vo všeobecnosti možno analógové autá od akéhokoľvek výrobcu použiť na akomkoľvek traťovom systéme. Takže napríklad auto Scalextric možno použiť natrati Carrera, Ninco alebo SCX a naopak.

Sú SCX a Scalextric kompatibilné?

SCX. … Pôvodný (teraz zastaraný) systém je v podstate rovnaký ako klasické dráhy Scalextric, takže tieto dva systémy sa môžu zamieňať, čo je výhodou pri výbere príslušenstva na dráhu, pretože SCX nedávno predstavilo nový rad špecializovaných traťových úsekov a príslušenstva.

Fungujú na Scalextricu aj iné automaty?

Všetky 1:32 autodráhy budú jazdiť po vašej dráhe ALE klasická dráha Scalextric má relatívne plytký slot, takže možno budete musieť zbrúsiť nejaké vodidlá, aby ste ich zastavili zanášanie na dne štrbiny. Išiel by som s autami, ktoré sú vyrovnané, ak pretekáte. Nezáleží na tom, či bežíte sólo.

Môžete spustiť analógové autá Scalextric na digitálnej trati?

Scalextric Digital

Analógové autá budú bežať na digitálnej súprave s niekoľkými stlačeniami tlačidiel na napájacej základni. Zmena jazdného pruhu bude samozrejme zakázaná, ale je pekné vedieť, že vaše staré autá nebudú zastarané, ak upgradujete.

Môže akékoľvek auto Scalextric fungovať na akejkoľvek trati?

Celkovo je veľmi dobrá kompatibilita medzi starými a novými autami Scalextric a dráhou Scalextric. Novšie autá Scalextric môžu dobre jazdiť na starších usporiadaniach Scalextric, pokiaľ je usporiadanie ploché a neobsahuje žiadne náhle zmeny výšky, ako sú skaly alebo naklonené zákruty.

Odporúča: