Logo sk.boatexistence.com

Kedy bol v Londýne zapnutý starlight express?

Obsah:

Kedy bol v Londýne zapnutý starlight express?
Kedy bol v Londýne zapnutý starlight express?

Video: Kedy bol v Londýne zapnutý starlight express?

Video: Kedy bol v Londýne zapnutý starlight express?
Video: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar & 50 Cent FULL Pepsi SB LVI Halftime Show 2024, Smieť
Anonim

Prehliadka bola otvorená v Apollo Victoria v Londýne dňa 27. marca 1984, pričom sa použil revolučný prístup výstavby pretekárskej dráhy okolo hľadiska. V apríli 1991 sa Starlight Express stal v tom čase druhým najdlhšie hrajúcim muzikálom v histórii londýnskeho divadla.

Ako dlho jazdil Starlight Express v Londýne?

Extrémne korčuliarsky Starlight Express Andrewa Lloyda Webbera sa zavrie v Londýne začiatkom budúceho roka po tom, čo ho za 17 rokov videlo viac ako osem miliónov ľudí a zaznamenalo viac ako 7 000 predstavení.

Vráti sa Starlight Express do Londýna?

Muzikál Andrewa Lloyda Webbera Starlight Express sa budúci mesiac vráti do Londýna na tri workshopové predstavenia v koncertnom štýle v The Other Palace. Produkcia znovu spojí pôvodný tvorivý tím spolu so skupinou hercov a hudobníkov, ktorých ešte len neoznámime.

Kedy bol Starlight Express prvýkrát predstavený?

Otváracia noc. Starlight Express bol otvorený v divadle Apollo Victoria dňa 27. marca 1984. Lloyd Webber venoval materiál svojim deťom Imogen a Nicholasovi. Úvodný večer Starlight Express bol neslávne známy.

Kde funguje Starlight Express nepretržite od roku 1988?

Hviezdny expres od Andrewa Lloyda Webbera je najobľúbenejšou hudobnou show v Nemecku. Hrá sa nepretržite od roku 1988 a tento rok oslávi 30. výročie.

Odporúča: