Logo sk.boatexistence.com

Môže spoluhostiteľ začať zoom stretnutie?

Obsah:

Môže spoluhostiteľ začať zoom stretnutie?
Môže spoluhostiteľ začať zoom stretnutie?

Video: Môže spoluhostiteľ začať zoom stretnutie?

Video: Môže spoluhostiteľ začať zoom stretnutie?
Video: STRANGE PARADIGMS - 03 - Новости и чат - НЛО - Паранормальные явления 2024, Smieť
Anonim

Spoluhostiteľ nemôže začať schôdzu Ak hostiteľ potrebuje niekoho iného, aby schôdzu začal, môže prideliť alternatívneho hostiteľa. Alternatívni hostitelia: Zdieľa rovnaké ovládacie prvky ako spoluhostiteľ, ale môže tiež začať schôdzu. Hostitelia môžu pri plánovaní stretnutia priradiť alternatívnych hostiteľov.

Môžu alternatívni hostitelia začať stretnutia so zoomom?

Pri plánovaní stretnutia môže hostiteľ určiť iného licencovaného používateľa na rovnakom účte ako alternatívneho hostiteľa. Alternatívny hostiteľ môže začať stretnutie v mene hostiteľa Tento používateľ dostane e-mail s upozornením, že bol pridaný ako alternatívny hostiteľ, s odkazom na začatie stretnutia.

Môže byť základný používateľ alternatívnym hostiteľom na Zoom?

To znamená, že používatelia so všeobecnými účtami Zoom alebo účtami hostenými na inej univerzite, nemožno priradiť ako alternatívneho hostiteľa pre vaše stretnutia.

Môžu spoluhostiteľ spustiť aplikáciu Zoom?

Ak chcete odstrániť účastníka zo stretnutia, musíte byť hostiteľom alebo spoluhostiteľom. Ak ste to vy, klepnite na „Účastníci“v navigačnom paneli a potom vyberte osobu, ktorú chcete vyhodiť. … Budú sa môcť pripojiť k budúcim stretnutiam, ale nebudú sa môcť znova pripojiť k aktuálnej relácii.

Koľko spoluhostiteľov môžete mať v zoom?

Počet spoluhostiteľov, ktorých môžete mať na stretnutí alebo webinári, nie je obmedzený. Získajte viac informácií o ovládacích prvkoch spoluhostiteľa. Poznámka: V predvolenom nastavení nemôžu schôdze organizované používateľmi On-Prem s lokálnymi konektormi schôdze priradiť práva spoluhostiteľa inému účastníkovi. Túto možnosť musí povoliť podpora zoomu.

Odporúča: