Logo sk.boatexistence.com

Akú zeleninu jedia molly?

Obsah:

Akú zeleninu jedia molly?
Akú zeleninu jedia molly?

Video: Akú zeleninu jedia molly?

Video: Akú zeleninu jedia molly?
Video: Frontline Heroes: BEST ALGAE EATERS in Planted Aquariums - Fish, Shrimp, and Snails 2024, Smieť
Anonim

Ryby najskôr zjedia jemné vnútro a potom sa dostanú až k pokožke. Robí to najmä Otos. Cuketa a mnoho inej mäkkej zeleniny, korunky brokolice a pevnejšie zelené, čerstvý hrášok a zelené fazuľky: Blanšírujte, kým nie sú stále pevné, ale farba sa rozjasní. Mikrovlnná rúra tiež funguje dobre.

Aká zelenina je vhodná pre ryby molly?

Čerstvý špenát je skvelý pre ryby molly, pretože je bohatý na živiny a železo. Nakrájajte čerstvý špenát na malé kúsky a rozložte ho po nádrži, ako by ste to robili s bežnými rybími vločkami.

Čím kŕmite molly ryby?

Jedlo a strava pre ryby Molly

Môžete ich nájsť, ako ich perami zoškrabú zo skál, dreva a skla. Okrem rias si tieto ryby pochutnajú na blanšírovanej zelenine, ako je šalát, špenát a cuketa Oceňujeme aj príležitostné občerstvenie s vysokým obsahom bielkovín. Mollies akceptuje živé alebo mrazené krvavce, dafnie a žiabronôžky.

Aké rastliny jedia molly?

V prírode molly takmer výlučne požierajú rastliny a riasy, takže aby zostali zdravé, musia byť kŕmené množstvom spiruliny, dokonca aj uvareným špenátom nasekaným nadrobno. 2 Ak vo vašej nádrži chýbajú riasy, musíte poskytnúť vločky „spirulina“, špeciálne komerčné krmivo Mollie alebo malé množstvo nakrájaného vareného špenátu.

Môžu ryby Molly jesť krmivo Tetra?

To, čo jeme, je to, čím sme, a to platí aj v prípade rýb. Ďalším produktom, ktorý by ste určite mali vyskúšať, ak hľadáte kvalitné krmivo pre svoju molly, je Pro Algae pack od Tetra.

Odporúča: