Logo sk.boatexistence.com

Musíte ísť na túru k vodopádom athabasca?

Obsah:

Musíte ísť na túru k vodopádom athabasca?
Musíte ísť na túru k vodopádom athabasca?

Video: Musíte ísť na túru k vodopádom athabasca?

Video: Musíte ísť na túru k vodopádom athabasca?
Video: Canada : Discover the Perfect Travel Destinations Top 10 Places 2024, Smieť
Anonim

Athabasca Falls je 0,6 míle husto frekventovaný chodníknachádzajúci sa v blízkosti Jasper, Alberta, Kanada, s vodopádom a je vhodný pre všetky úrovne zručností. Chodník ponúka množstvo možností aktivít a je prístupný celoročne. Psy môžu tiež používať túto stopu, ale musia byť držané na vodítku.

Potrebujete ísť na túru, aby ste videli vodopády Athabasca?

Vpády Athabasca v národnom parku Jasper sa nepovažujú za najvyššie ani najširšie vodopády v kanadských Skalistých horách, no považujú sa za najmocnejšie. Časový plán na túru na strávte asi 1 hodinu na túru, pozrite si a naplno si užite vodopády Athabasca.

Musíte za návštevu vodopádov Athabasca Falls zaplatiť?

Athabasca falls Vstupné/poplatky

Vstupné do parku: Dospelý: 9,80 $; Senior: 8,30 dolárov; Mládež: 4,90 $.

Kde parkujete pri vodopádoch Athabasca?

Athabasca Falls sa nachádza pri Icefields Parkway (Provincial Route 93), približne 20,1 míľ (32,3 km) južne od Jasperu a 125,5 míľ (202 km) severne od Lake Louise. Postupujte podľa značiek z Icefields Parkway na provinčnú cestu 93A (uzavretá november – apríl) na parkovisko v blízkosti chodníka

Môžete sa vydať na túru k vodopádom Athabasca v zime?

Áno, južný koniec 93A sa v zime vypína a vytvára bežkársku a snežnicovú cestu. Vodopády Athabasca nie sú odtiaľto veľmi ďaleko - v skutočnosti ich môžete vidieť z diaľnice. To znamená, že k nemu budete mať prístup aj v zime – stačí sa len prejsť po snehu.

Odporúča: