Logo sk.boatexistence.com

Je billingsgate zajtra otvorená?

Obsah:

Je billingsgate zajtra otvorená?
Je billingsgate zajtra otvorená?

Video: Je billingsgate zajtra otvorená?

Video: Je billingsgate zajtra otvorená?
Video: I Found Paradise In ITALY 🇮🇹 Exploring THE DOLOMITES Ep2 - Hiking MORDOR 2024, Smieť
Anonim

Billingsgate Market je otvorený od utorka do soboty od 4:00 do 8:30. Trh je zatvorený v nedeľu a pondelok. Zatvorené je aj počas štátnych sviatkov, okrem Veľkého piatku.

Sú ryby lacnejšie v Billingsgate?

Príklady cien rýb na trhu Billingsgate

Cenovo, ryby a morské plody v Billingsgate sú lacnejšie, ako môžete nájsť v obchodníkoch s rybami v Londýne, a oveľa čerstvejšie tiež.

Odkiaľ pochádzajú ryby v Billingsgate?

Každé ráno príde na londýnsky trh Billingsgate až 150 druhov rýb a mäkkýšov z celého sveta. Ryby z Cornwallu, Škótska a z celého Spojeného kráľovstva sú cez noc privezené nákladným autom, zatiaľ čo exotickejšie druhy prilietajú letecky a prepravujú sa z letiska Heathrow.

Kto vlastní Billingsgate?

Svobodným vlastníkom stránky je londýnska štvrť Tower Hamlets, ale City of London Corporation stále prevádzkuje trh; platia ročné nájomné z pôdy stanovené v dohode medzi oboma radami ako „dar jednej ryby“.

Môže si verejnosť kúpiť ryby v Billingsgate?

Billingsgate je veľkoobchodný rybí trh pre obchodníkov s rybami, majiteľov reštaurácií a podobne, ale je v skutočnosti otvorený pre verejnosť Ak je to váš prvýkrát, môže to byť trochu skľučujúce ak nepoznáte detaily, tak tu je náš definitívny sprievodca návštevou Billingsgate Fish Market.

Odporúča: