Logo sk.boatexistence.com

Mal by byť osobný hotspot zapnutý alebo vypnutý?

Obsah:

Mal by byť osobný hotspot zapnutý alebo vypnutý?
Mal by byť osobný hotspot zapnutý alebo vypnutý?

Video: Mal by byť osobný hotspot zapnutý alebo vypnutý?

Video: Mal by byť osobný hotspot zapnutý alebo vypnutý?
Video: How to use Personal Hotspot on your iPhone | Apple Support 2024, Smieť
Anonim

1 odpoveď. vybíja vám to batériu; či sa vám ho oplatí vypnúť, je len na vás a ako dlho vám vydrží batéria. Za zmienku tiež stojí, že ak ho necháte zapnutý a budete chodiť okolo, ostatní ľudia uvidia váš hotspot a môžu sa pokúsiť pripojiť.

Na čo slúži osobný hotspot?

Mobilné WiFi hotspoty Vedeli ste, že ako WiFi hotspot môžete použiť svoj iPhone alebo mnohé smartfóny so systémom Android? Zapnutím tejto funkcie váš telefón použije svoje mobilné dáta na vytvorenie WiFi hotspotu. Potom môžete k tomuto hotspotu pripojiť počítač alebo iné zariadenie a získať prístup na internet.

Je zlé používať osobný hotspot?

Mobilné prístupové body sú zvyčajne výrazne pomalšie ako prístupové body Wi-Fi alebo dokonca MiFi.… Navyše, premena telefónu na hotspot môže znamenať obrovské predraženie dát. Tento typ mobilného hotspotu môže spotrebovať vaše dáta a spotrebovať váš mesačný dátový limit oveľa rýchlejšie, než by ste inak potrebovali.

Chcem zapnúť alebo vypnúť mobilný hotspot?

Väčšina spotrebiteľov nepotrebuje hotspoty

Ak teda zvažujete hotspot iba na bežné použitie, takmer určite ste na tom len pomocou režimu hotspotu v telefóneAk máte v úmysle viac sa ponoriť do používania hotspotov, zaobstarajte si dobrú aplikáciu na monitorovanie údajov, ako je Roamy alebo Onavo.

Má byť zapnutý osobný hotspot?

Výhody a nevýhody telefónov ako prístupových bodov Wi-FiMobilný hotspot je ideálny, keď nemáte prístup k sieti Wi-Fi a potrebujete používať iné zariadenia, ako napríklad tablet alebo laptop. Všetko, čo musíte urobiť, je zapnúť hotspot telefónu a zariadenia sa k nemu môžu pripojiť, pokiaľ máte dátové pripojenie.

Odporúča: