Aký je rozdiel medzi pex a a pex b?

Obsah:

Aký je rozdiel medzi pex a a pex b?
Aký je rozdiel medzi pex a a pex b?

Video: Aký je rozdiel medzi pex a a pex b?

Video: Aký je rozdiel medzi pex a a pex b?
Video: Водяна тепла підлога під плитку - інструкція як зробити монтаж теплої підлоги і покласти плитку 2024, Septembra
Anonim

Hlavný rozdiel opäť spočíva v výrobnej metóde, ktorá priraďuje PEX A, B alebo C. PEX A sa vyrába peroxidovou alebo Engelovou metódou. PEX B sa vytvára pomocou metódy Silane alebo Moisture Cure. Toto je najbežnejší typ potrubia PEX.

Sú armatúry PEX A a PEX B vzájomne zameniteľné?

Keď sa pozriete na tieto dve potrubia vedľa seba, PEX A a PEX B majú takmer presne rovnakú veľkosť. Rozdiel však spočíva v obmedzení prietoku.

Čo je lepšie PEX A alebo B?

PEX-A je najflexibilnejšia zo všetkých typov hadíc PEX, má malú alebo žiadnu pamäť cievky a dáva inštalatérovi možnosť opraviť zlomy pomocou teplovzdušnej pištole. … PEX-B je jasným víťazom z hľadiska ceny v porovnaní s oboma ostatnými typmi.

Aký je rozdiel medzi potrubím PEX A a PEX B?

Flexibilita - PEX-A je najflexibilnejšia, čo umožňuje jej upevnenie roztiahnutím za studena, čo umožňuje drážkovanie konca pred vložením tvarovky. PEX B nie je možné rozšíriť a nikdy by ste nemali rozširovať koniec potrubia PEX-B. Odolnosť proti zlomeniu - PEX-A má najväčšiu odolnosť, PEX-B najnižšiu.

Je SharkBite PEX A alebo B?

Potrubie bez kyslíkovej bariéry SharkBite sa vyrába ako PEX-B a potrubie s kyslíkovou bariérou SharkBite sa vyrába ako PEX-C.

Našlo sa 39 súvisiacich otázok

Odporúča: