Logo sk.boatexistence.com

Má rodgers doložku o zákaze obchodu?

Obsah:

Má rodgers doložku o zákaze obchodu?
Má rodgers doložku o zákaze obchodu?

Video: Má rodgers doložku o zákaze obchodu?

Video: Má rodgers doložku o zákaze obchodu?
Video: ‘Anything We Could Have Done Better?’: Cathy McMorris Rodgers Asks About East Palestine Response 2024, Smieť
Anonim

Avšak Rodgers nemá v zmluve klauzulu o zákaze obchodu, takže nemôže oficiálne povedať, ktorý tím ho môže získať.

Aká je zmluva s Aaronom Rodgerom?

Aaron Rodgers sa vracia do Green Bay Packers na rok 2021. To je výsledok správ, ktoré vyšli z Green Bay v pondelok, deň predtým, ako sa hráči tímu mali hlásiť na tréningový kemp. … Rodgersova zmluva mu mala v tejto sezóne vyplatiť základný plat 14,7 milióna dolárov a v rokoch 2022 a 2023 25 miliónov dolárov

Koľko zarába Aaron Rodgers ročne?

Uprostred tréningového kempu v roku 2018 sa Rodgers stal najlepšie zarábajúcim hráčom v histórii NFL a podpísal 4-ročný kontrakt na 134 miliónov dolárov, ktorý zahŕňal podpisový bonus vo výške 57,5 milióna dolárov a a 21,5 milióna dolárov ročný plat.

Aaron Rodgers stále chodí so Shailene Woodley?

Správa o zásnubách Woodleyho a Rodgersa sa objavila vo februári 2021, keď to oznámil pri preberaní ceny MVP NFL. Woodley tiež potvrdil ich zasnúbenie počas vystúpenia v "The Tonight Show v hlavnej úlohe Jimmyho Fallona". " Áno, sme zasnúbení, sme zasnúbení," povedala.

Podpísal Aaron Rodgers novú zmluvu?

Rodgers vo štvrtok podpísal svoju prepracovanú zmluvu, zdroje povedali Adamovi Schefterovi z ESPN. Medzi ústupkami v novej zmluve: Rok 2023 v jeho pôvodnej zmluve je neplatný, takže 2022 je posledným rokom jeho zmluvy.

Odporúča: