Logo sk.boatexistence.com

Zakáže homebrew moje 3ds?

Obsah:

Zakáže homebrew moje 3ds?
Zakáže homebrew moje 3ds?

Video: Zakáže homebrew moje 3ds?

Video: Zakáže homebrew moje 3ds?
Video: Gamecube GC Loader PNP SD Card Замена оптического диска Mod | Установка и настройка | Как вести 2024, Smieť
Anonim

Môžete dostať ban za používanie homebrew na 3ds? Áno, môžete dostať ban. Banhammer funguje iba vtedy, ak Nintendo zistí, že ste online a hráte nejakú hacknutú alebo pirátsku hru. Aby ste tomu predišli, môžete jednoducho hrať offline.

Poškodí domáce varenie moje 3DS?

Nie. Rovnako ako v prípade HBL nemôžete svoje 3DS spustiť spúšťaním hier/aplikácií Homebrew (s výnimkou prechodu na nižšiu verziu), pokiaľ sa o to skutočne nesnažíte. Môže zamrznúť alebo odmietnuť spustiť systém, ale neexistuje spôsob, ako skutočne zablokovať vašu konzolu.

Čo sa stane, ak si doma pripravím svoj 3DS?

Homebrew je to, čo nazývame neoficiálny softvér vytvorený amatérskymi vývojármi pre uzavreté systémy, ako je 3DS. Zahŕňa to hry aj aplikácie a v praxi to, že si na svojom 3DS pripravíte domáce nápoje, znamená, že budete môcť: … Hrať hry mimo regiónu, ktoré vlastníteVytvorte si vlastné motívy na použitie v domácej ponuke.

Môže vám Nintendo zakázať používanie domáceho piva?

Môžete teda dostať zákaz domáceho varenia na Nintendo Switch? Hoci niektorí ľudia tvrdia, že s Nintendo nemajú problémy, Nintendo má veľmi prísne pravidlá a vám zakáže prístup, ak na svojom zariadení z akéhokoľvek dôvodu používate homebrew!

Môžete stále dostať ban na 3DS?

Zdá sa, že posledná vlna zákazov nastala v roku 2017 a odvtedy Nintendo oznámilo, že „vypustilo 3DS z programu“(podľa uvedeného článku z polovice roku 2020).

Odporúča: