Logo sk.boatexistence.com

Prečo je zámok d'yquem taký drahý?

Obsah:

Prečo je zámok d'yquem taký drahý?
Prečo je zámok d'yquem taký drahý?

Video: Prečo je zámok d'yquem taký drahý?

Video: Prečo je zámok d'yquem taký drahý?
Video: Бенджамин Уоллес: Цена счастья 2024, Smieť
Anonim

Súčasťou dokonalosti Château d'Yquem sú znalosti vinárstva vo vinohrade, kde sa víno vyrába už od roku 1500, a súčasťou je jeho jedinečná mikroklíma. … Je to tiež to, čo robí vína drahými na začiatok, jednoducho vytlačiť fľašu vína si vyžaduje exponenciálne viac práce a viac vín

Ako chutí Chateau d'Yquem?

Prvý dojem z Château d'Yquem na podnebí je vždy veľmi hodvábny a často prepychový Potom sa vyplní a „potiahne podnebie“. Toto jemné víno má silný, ale nikdy nepresvedčivý charakter, s veľkou eleganciou a vyrovnanosťou. Vždy zachováva rovnováhu medzi cukrom a kyslosťou (sladkosť a sviežosť).

Je Chateau d'Yquem prvým rastom?

Château d'Yquem (francúzsky: [ʃɑto dikɛm]) je prvotriedne víno Cru Supérieur (Fr: " Superior First Growth") z oblasti Sauternes, Gironde v južná časť viníc v Bordeaux známych ako Graves.

Je Chateau d'Yquem sladký?

Chateau d'Yquem nie je nie vaše typické sladké víno a rozhodne nie obyčajné Sauternes. Keďže zozbierané hrozno má rôzne úrovne ušľachtilej hniloby, dodáva vínu vrstvu komplexnosti, kyslosti a sladkosti, vďaka čomu je viac zmyselné a chuťové.

Pri akej teplote sa má Chateau d'Yquem podávať?

Pre najlepší zážitok podávajte fľašu Château d'Yquem pri teplote 57 stupňov Fahrenheita. Táto teplota zaistí príťažlivosť „čerstvého z pivnice“a ponechá priestor pre vývoj vína, keď sa ohrieva v pohári.

Odporúča: