Logo sk.boatexistence.com

Keď ticho hovorí hlasnejšie ako slová?

Obsah:

Keď ticho hovorí hlasnejšie ako slová?
Keď ticho hovorí hlasnejšie ako slová?

Video: Keď ticho hovorí hlasnejšie ako slová?

Video: Keď ticho hovorí hlasnejšie ako slová?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Len preto, že je pokojný, neznamená to, že je nehybný a prázdny, ako si niektorí môžu myslieť. Je bystrý, silný a plný zmyslu.

Ako môže ticho povedať viac ako slová?

Ticho prináša pocit pohodlia. Niekedy máte tendenciu hovoriť príliš veľa. … Ticho hovorí veľa, keď nerozpoznajú, nepotvrdia alebo odmietnu pochopiť. Je to najhlasnejší zvuk, aký existuje, keď slová dostatočne nevyjadrujú myšlienky pre hluché uši.

Je ticho silnejšie ako slová?

Komunikácia je oveľa viac ako slová. Niekedy to najsilnejšie, čo môže vodca povedať – je nič. Ticho má vo zvyku odhaľovať význam. …Vhodne umiestnená pauza alebo dlhšie ticho, najmä po silnej otázke, môže komunikovať hlboko.

Naozaj ticho hovorí veľa?

Vo svete komunikácie ticho vysiela často silné posolstvo. Nepovedať ani slovo v určitých situáciách hovorí za veľa, či už je to pri prezentácii, vyjednávaní, alebo v búrlivej debate či hádke so spolupracovníkom či členom rodiny.

Skutočne činy hovoria hlasnejšie ako slová?

Ak hovoríte, že činy hovoria hlasnejšie ako slová, znamená to, že skutky ľudí ukazujú ich skutočné postoje, a nie to, čo hovoria. Tento výraz sa niekedy používa na odporúčanie osobe, aby urobila niečo pozitívne.

Odporúča: