Logo sk.boatexistence.com

Ako vypočítať ltpd?

Obsah:

Ako vypočítať ltpd?
Ako vypočítať ltpd?

Video: Ako vypočítať ltpd?

Video: Ako vypočítať ltpd?
Video: 🌪 Вращение на британском ШПИНДЕЛЕ. Чаплыга: Я Родиной не торгую! Совбез у Путина. НАТО после победы 2024, Smieť
Anonim

LTPD plánu odberu vzoriek je úroveň kvality, ktorú plán odberu vzoriek bežne odmieta. Všeobecne sa definuje ako percento chybných (počet chybných na sto jednotiek X 100%), že plán odberu vzoriek zamietne 90 % prípadov.

Ako určíte AQL a LTPD?

AQL je prijateľná úroveň kvality. LTPD - Tolerance Lot Percent Defective: hodnota vstupnej kvality, kde je žiaduce odmietnuť väčšinu dávok. Úroveň kvality je neprijateľná. Toto je RQL vyjadrené ako percento chybovosti.

Čo je sro pri odbere vzoriek?

LTPD – chybné percento tolerancie šarže

LTPD plánu odberu vzoriek je úroveň kvality, ktorú plán odberu vzoriek bežne odmietaVo všeobecnosti je definovaná ako úroveň kvality (percento defektov, defekty na sto jednotiek atď.), ktorú plán odberu vzoriek akceptuje v 10 % prípadov.

Aký je rozdiel medzi AQL a LTPD?

Limit kvality prijatia (AQL) je všeobecne definovaný ako percento chybných, ktoré plán akceptuje 95% daného času. … Percento chybných tolerancií (LTPD) je všeobecne definované ako percento chybných, ktoré plán zamietne v 90 % prípadov.

Ako vypočítate plán odberu vzoriek?

Na určenie veľkosti vzorky pre takéto validačné štúdie existuje jednoduchý vzorec. Za predpokladu, že sa použije akceptované číslo 0, potom veľkosť vzorky je: n=230/Spec-AQL Nahradením 1% za Spec-AQL v tomto vzorci sa získa n=230/1 %=230. Plán odberu vzoriek n=230 a a=0 bol skúmaný v príklade 1.

Odporúča: