Logo sk.boatexistence.com

Popraská pu koža?

Obsah:

Popraská pu koža?
Popraská pu koža?

Video: Popraská pu koža?

Video: Popraská pu koža?
Video: Вкусное печенье для детей без глютена и казеина. 2024, Smieť
Anonim

Je smutné, že pokiaľ ide o ich odolnosť, PU koža sa ľahko opotrebováva a môže časom prasknúť, čo znamená, že nezostane dlho rovnaká ako pri skutočnej koži. Na rozdiel od pravej kože sa ľahko roztrhne. Zatiaľ čo umelá koža, laminovaný povrch po niekoľkých rokoch používania často praskne, ale aspoň dlho vydrží.

Ako ochránite PU kožu pred popraskaním?

Udržiavajte výrobok z PU kože alebo nábytok vždy v suchu pomocou klimatizácie a odvlhčovača v prípade potreby. Čistite každý deň vodou zmiešanou s jemným mydlom – vyhýbajte sa agresívnym chemikáliám, ktoré môžu poškodiť PU kožu.

Prečo PU koža praská?

Praskanie umelej kože je primárne spôsobené účinkom UVB lúčov (druhý typ ultrafialových lúčov) na molekulárnu štruktúru akéhokoľvek typu umelej kože, čo vedie k plastové zlúčeniny, ktoré sa stanú natoľko krehkými, že prasknú. Ďalšia príčina falošného praskania môže byť založená na kvalite produktu.

Vydrží PU koža?

Designy nábytku z PU kože vo všeobecnosti vydržia tri až päť rokov Závisí to od toho, ako často svoj nábytok používate a ako dobre sa oň staráte, než od toho, ako dlho produkty vydrží sú. Ak investujete do kvalitného kresla z PU kože a čistíte ho každé tri až šesť mesiacov, vydrží asi päť rokov.

Ako dlho vydrží sedačka z PU kože?

Pohovka Pu Leather vydrží 3-5 rokov Toto číslo sa však môže výrazne meniť v závislosti od starostlivosti, ktorú pohovke venujete. Ak sa o svoju kožu Pu staráte, budete ju môcť maximálne využiť. Vyhnite sa slnečnému žiareniu a zdrojom tepla, ako aj správnemu čisteniu kože Pu.

Odporúča: