Logo sk.boatexistence.com

Kedy zomrel Brocky?

Obsah:

Kedy zomrel Brocky?
Kedy zomrel Brocky?

Video: Kedy zomrel Brocky?

Video: Kedy zomrel Brocky?
Video: Deň, kedy zomrel Kennedy sk dabing cely film 2024, Smieť
Anonim

Peter Geoffrey Brock AM, známy ako „Peter Perfect“, „Kráľ hôr“alebo jednoducho „Brocky“, bol austrálsky pretekársky jazdec. Brock bol najčastejšie spájaný s Holdenom takmer 40 rokov, hoci pretekal na vozidlách iných výrobcov vrátane BMW, Ford, Volvo, Porsche a Peugeot.

Kedy Peter Brock zomrel a ako?

Ako zomrel Peter Brock? Brock zahynul pri nehode na rallye Targa West 8. septembra 2006 Šoféroval Daytona Coupe, miestne vyrobené športové auto založené na Shelby Daytona Coupe zo 60. rokov. Podľa správ Brock stratil kontrolu v zákrute a narazil do stromu.

Ako bol zabitý Peter Brock?

Brock, deväťnásobný víťaz Bathurst 1000, zomrel v septembri 2006 po tom, čo auto, ktoré šoféroval na rally Targa West, zišlo z cesty a narazilo do stromu, zabitie 61-ročného muža.

Aká rasa zabila Petra Brocka?

Smrteľná nehoda

Austrálsky šampión pretekárskych áut Peter Brock bol zabitý pri šoférovaní a Daytona (zhodou okolností originál Shelby Daytona navrhol iný Peter Brock) vo vlastníctve Richarda Bendella na rally Targa West 8. septembra 2006, keď zišlo z cesty a narazilo do stromu bokom do dverí vodiča.

Za koľko sa predalo auto Petra Brocka?

Ikonický Holden Commodore V8 z roku 1985 vlastnený zosnulou legendou motoristických pretekov Petrom Brockom – a používaný ako jeho každodenný vodič – bol cez noc predaný v aukcii Grays Online za 1,057 milióna $, rekordná suma za cestné auto Holden.

Odporúča: