Logo sk.boatexistence.com

Mám pred použitím umyť boppy lehátko?

Obsah:

Mám pred použitím umyť boppy lehátko?
Mám pred použitím umyť boppy lehátko?

Video: Mám pred použitím umyť boppy lehátko?

Video: Mám pred použitím umyť boppy lehátko?
Video: How To Wash Baby Lounger: How To Wash Boppy Baby Lounger : Tips To Wash Baby Lounger In machine 2024, Smieť
Anonim

Svoje detské lehátko by ste mali umývať iba vtedy, keď to bude potrebné Väčšinu detských ležadiel nemožno prať v práčke; keďže je však pre ne k dispozícii poťah, môžete ho použiť na ochranu vášho detského ležadla a keď je čas ho vyčistiť, môžete poťah sňať a vyprať.

Viete umyť ležadlo Boppy Newborn?

Pokyny na starostlivosť o ležadlo Boppy Newborn

Na dosiahnutie najlepších výsledkov pri používaní práčok s predným plnením použite cyklus ručného prania, 30°C/85°F. Pre vrchné plnenie, pranie v práčke, jemný cyklus, 30°C/85°F. Sušenie v sušičke pri nízkej úrovni jemného cyklu.

Ako používate ležadlo Boppy Newborn?

Prineste si vankúš Boppy na boky alebo na kolená okolo bokov/pásu, aby ste podopreli svoje dieťa. Umiestnite svojho drobčeka na vankúš alebo ležadlo Boppy, aby mohlo byť otočené tvárou k vášmu telu a zároveň ležať na boku. Uistite sa, že ústa vášho dieťaťa sú na rovnakej úrovni ako prsník, z ktorého ho plánujete kŕmiť.

Môžu deti spať na ležadle Boppy?

Nikdy neukladajte svoje dieťa spať na vankúše, paplóny, ovčiu kožu alebo iné mäkké povrchy. Vankúšik nepoužívajte v postieľke, kolíske, kočíku, ohrádke, na ihrisku alebo v posteli. Keď používate boppy vankúš, nenechávajte dieťa bez dozoru – vždy je potrebný dozor dospelej osoby.

Je ležadlo Boppy vodotesné?

✅ ODOLNÉ VODE | Náš poťah na ležadlo pre novorodencov je vodeodolný, jemná utierateľná tkanina. Ochranný kryt zaistí, že vaše lehátko zostane vo forme a bude čisté od rozliatia, pretečenia plienok a neočakávaných neporiadkov.

Odporúča: