Logo sk.boatexistence.com

Kde žije jilly cooper?

Obsah:

Kde žije jilly cooper?
Kde žije jilly cooper?

Video: Kde žije jilly cooper?

Video: Kde žije jilly cooper?
Video: Exclusive Video! Jilly Cooper Reveals her Favourite Book of the Past 225 Years 2024, Smieť
Anonim

Jilly Cooper, CBE, je anglická autorka. Svoju kariéru začala ako novinárka a napísala množstvo diel literatúry faktu predtým, ako napísala niekoľko romantických románov, z ktorých prvý vyšiel v roku 1975. Najviac sa preslávila písaním Rutshire Chronicles.

Kde žije Hugh Grant v Cotswolds?

Domov Hugha Granta. Herec Hugh Grant kúpil svoj dom v Cotswolde v roku 2003. Melksham Court Court (kúpený za 2 milióny £) sa nachádza v dedine Stinchcombe neďaleko Stroud a asi 20 míľ od domu jeho bývalej priateľky, Liz Hurley, neďaleko Barnsley. Ohromujúca nehnuteľnosť má ďalší bonus pre golfového herca.

Koľko celebrít žije v Cotswolds?

Na vidieku v grófstve Gloucestershire a Oxfordshire je približne 50 celebrít s otvormi pre skrutky. Medzi slávnych obyvateľov patrí Kate Winslet, 36, ktorá vlastní kaštieľ v hodnote 3,5 milióna libier zapísaný na II. stupni v Church Westcote a Liz Hurley, 46, ktorá vlastní farmu za 3 milióny libier v Ampney Knowle.

Je Gloucestershire bohatý?

S nádhernou prírodou a veľkolepými domami je Gloucestershire bežným miestom pre bohatých a mocných, kde majú vidiecke domy, kde môžu tiež odísť do dôchodku. Zdá sa, že najmä tí bohatí, ktorí nemajú nedostatok mužov a žien zarábajúcich veľké peniaze v grófstve.

Je Cirencester luxusný?

Je to pekné mesto v srdci vidieka Cotswold, v dohľade sotva turistu. Prečo je to horúce Je to celkom luxusné a pekné a nie je to Cheltenham. Vážne, ten posledný bod je dôležitý, pretože Cirencester má podobný „historický Gloucestershire“poklad.

Odporúča: