Logo sk.boatexistence.com

Stojí atmos reproduktory za to?

Obsah:

Stojí atmos reproduktory za to?
Stojí atmos reproduktory za to?

Video: Stojí atmos reproduktory za to?

Video: Stojí atmos reproduktory za to?
Video: Best Dolby Atmos Soundbars 2023! Who Is The NEW #1? 2024, Smieť
Anonim

Napodobňuje technológiu v kinách, takže v porovnaní s bežnými reproduktormi zažijete väčší rozmer. Ak teda chcete pri sledovaní filmov zažiť realistické zvuky, potom sounbary s technológiou Dolby Atmos ako TCL Alto 8i stoja za to.

Majú reproduktory Atmos význam?

Najväčší rozdiel medzi Dolby Atmos a tradičným priestorovým zvukom je použitie kanálov … Dosahuje sa to odrazom zvuku od stropu, čím sa replikujú prehnane drahé stropné namontované výškové reproduktory. Nebude taký výkonný ako skutočný výškový reproduktor, ale je to lepšie ako nič.

Čo je špeciálne na reproduktoroch Atmos?

Dolby Atmos vytvára vo vašom domácom kine pôsobivejší zvukový efektNapríklad namiesto zvuku kvapiek dažďa vo výške vašich uší s 5.1, s Atmosom budete počuť zvuk dažďa, ako keby padal zhora. Dolby Atmos tiež predstavuje nové konfigurácie reproduktorov ako 5.1.

Je atmosféra lepšia ako priestorový zvuk?

7.1 Surround: Aký je rozdiel? Dolby Atmos pridáva zvuk nad hlavou a vylepšený kalibračný softvér, vďaka čomu je zvuk hlbší a presnejší ako tradičné systémy Surround 7.1.

Ako dobré musia byť reproduktory Atmos?

Úplné minimum pre Dolby Atmos je 5.1. 2 systém. … Dolby odporúča najmenej štyri výškové reproduktory na dosiahnutie najlepšieho výsledku a budú stačiť akékoľvek reproduktory. Ešte lepšie je, že nebudete potrebovať špeciálny Blu-ray prehrávač, pretože všetky súčasné prehrávače podporujú Dolby Atmos.

Odporúča: