Logo sk.boatexistence.com

Majú atmos reproduktory rozdiel?

Obsah:

Majú atmos reproduktory rozdiel?
Majú atmos reproduktory rozdiel?

Video: Majú atmos reproduktory rozdiel?

Video: Majú atmos reproduktory rozdiel?
Video: JBL Bar 1000 vs. JBL Bar 9.1 Dolby Atmos Soundbar | Full Specs Comparison!😱🔥🔥#dolbyatmossoundbar 2024, Smieť
Anonim

Najväčší rozdiel medzi Dolby Atmos a tradičným priestorovým zvukom je použitie kanálov … Dosahuje sa to odrazom zvuku od stropu, čím sa replikujú prehnane drahé stropné namontované výškové reproduktory. Nebude taký výkonný ako skutočný výškový reproduktor, ale je to lepšie ako nič.

Stojí reproduktory Atmos za to?

Napodobňuje technológiu v kinách, takže v porovnaní s bežnými reproduktormi zažijete väčší rozmer. Ak teda chcete pri sledovaní filmov zažiť realistické zvuky, potom sounbary s technológiou Dolby Atmos ako TCL Alto 8i stoja za to.

Je rozdiel medzi reproduktormi Atmos?

Dolby Atmos vytvára vo vašom domácom kine pôsobivejší zvukový efektNapríklad namiesto zvuku kvapiek dažďa vo výške vašich uší s 5.1, s Atmosom budete počuť zvuk dažďa, ako keby padal zhora. Dolby Atmos tiež predstavuje nové konfigurácie reproduktorov ako 5.1.

Čo je špeciálne na reproduktoroch Atmos?

Dolby Atmos je „objektový“zvukový formát. Takže namiesto priraďovania zvuku ku konkrétnym kanálom (ľavý, pravý atď.) vo vašom: systéme, Dolby Atmos v skutočnosti pripája zvuk k objektom na obrazovke Toto vás skutočne dostane do stredu akcie, pretože dokáže poskytnúť zvuk z každého uhla, vrátane vyššie uvedeného.

Funguje Dolby Atmos všetko?

Takže áno, ak chcete využiť skutočný priestorový priestor Atmos, budete potrebovať nový hardvér. Ale Dolby Digital je stále predvoleným nastavením pre všetko, takže toto nie je povinná inovácia. Ak vás Atmos nezaujíma, vaše zariadenie bude stále fungovať.

Odporúča: