Logo sk.boatexistence.com

Bol bootstrap bill prekliatím?

Obsah:

Bol bootstrap bill prekliatím?
Bol bootstrap bill prekliatím?

Video: Bol bootstrap bill prekliatím?

Video: Bol bootstrap bill prekliatím?
Video: Print Bill of Lading 2024, Smieť
Anonim

Hoci sa Bootstrap Bill večne topil, nemohol zomrieť kvôli aztéckej kliatbe.

Prečo potrebujú krv z bootstraps, aby zrušili kliatbu?

Prečo bola krv Bootstrapa Billa potrebná na prelomenie kliatby? Prekliatie je v podstate zrušené až vtedy, keď sa každá jedna aztécka zlatá minca vráti tam, odkiaľ bola odobratá, spolu s pokáním krvi od všetkých mužov, ktorí sa podieľali na jej prevzatí. A to dáva zmysel na prvý pohľad.

Prečo nebol Will Turner prekliaty?

Elizabeth nebola prekliata pretože nezobrala mincu z jej pôvodnej truhlice, minca bola odovzdaná Willovi Turnerovi a potom Elizabeth, Bill Turner bol jeden, ktorý zobral tú istú mincu z truhlice a bol prekliaty.

Kto zabil Bootstrapa Billa?

Barbossa pripútal Billa k kanónu za popruhy a pustil ho z paluby do hlbín. Turner však nezomrel. Našiel ho Davy Jones, ktorý odsúdenému námorníkovi ponúkol turné na palube The Flying Dutchman, aby odvrátil smrť.

Prečo ho volajú Bootstrap Bill?

Až keď pomáhal Barbossovi pri vzbure a potom sa obrátil proti vzbúrencom tým, že poslal svojmu synovi jeden kus osem kusov, čím zabezpečil ich večné muky kliatbou, Barbossa má svoju posádku priviaž Krvavého Billa ku kanónu za popruhy a hodil ho cez palubu; čím sa mení jeho nede-plume na Bootstrap …

Odporúča: