Logo sk.boatexistence.com

Kedy má mikoto narodeniny?

Obsah:

Kedy má mikoto narodeniny?
Kedy má mikoto narodeniny?

Video: Kedy má mikoto narodeniny?

Video: Kedy má mikoto narodeniny?
Video: DK - ЛИЦЕМЕР 2024, Smieť
Anonim

Podľa rozhovoru o Kazuma Kamachi v "Toaru Majutsu no Index no Subete", autor uvádza, že Mikoto je ten, koho by si chcel vybrať za svojho priateľa spomedzi všetkých postáv Indexu. Podľa rozhovoru má narodeniny 2. mája, čím sa stala Býkom ♉.

Kedy sa narodila Misaka Mikoto?

Misaka Mikoto (御坂 美琴, Misaka Mikoto?) (narodená 2. mája) je jednou z hlavných hrdiniek v Toaru Majutsu no Index a hlavnou protagonistkou Toaru Kagaku no Railgun.

Je Mikoto Misaka mŕtvy?

Misaka 9982 vo svojich posledných chvíľach. … Dokonca aj potom Misaka 9982 pokračuje v boji a ťahá sa smerom k odznaku Gekota, ktorý jej dal Mikoto. Misaka 9982 zomiera v rukách s darčekom, ktorý jej dal Mikoto, je zabitá tým, že na ňu akcelerátor hodil vlakový vagón, aby ju rozdrvil.

Prečo sa Misaka volá Biribiri?

Čínska stránka na zdieľanie videí Bilibili obsahuje niekoľko odkazov na Misaka Mikoto. Názov stránky vznikol z Mikotovej prezývky "Biri-Biri." Jednou z funkcií stránky je dávanie „coinov“za príspevky používateľov, čo je odkaz na jej časté používanie mincí pri používaní svojej Railgun.

Má Misaka Mikoto rada Toumu?

Misaka Mikoto

Úprimne sa o ňu stará, ako sa ukázalo počas Sisters Arc, keď ju zastavil v pokuse nechať sa zabiť a utešoval ju, keď plakala. … Mikoto bola dlho zamilovaná do Touma, ale uvedomila si, že sa do neho zamilovala blízko konca Acqua of the Back Arc.

Odporúča: