Logo sk.boatexistence.com

Keď sa importuje obsah modulu?

Obsah:

Keď sa importuje obsah modulu?
Keď sa importuje obsah modulu?

Video: Keď sa importuje obsah modulu?

Video: Keď sa importuje obsah modulu?
Video: Достопримечательности БОЛГАРИЯ 2023 🇧🇬 Замок Равадиново, Варна: Каменный лес, Золотые пески: Аладжа 2024, Júl
Anonim

Keď sa modul importuje, jeho obsah: sa vykoná raz (implicitne) sa vykoná toľkokrát, koľkokrát sa importuje . sú ignorované.

Keď je modul importovaný jeho obsah Python?

Pri prvom importovaní modulu Python vyhľadá modul a ak ho nájde, vytvorí modulový objekt 1 a inicializuje ho. Ak pomenovaný modul nemožno nájsť, zobrazí sa chyba ModuleNotFoundError. Python implementuje rôzne stratégie na vyhľadávanie pomenovaného modulu, keď je spustený mechanizmus importu.

Čo robí import v Pythone?

Import sa vzťahuje na povolenie prístupu súboru Python alebo modulu Python k skriptu z iného súboru alebo modulu Python. Môžete použiť iba funkcie a vlastnosti, ku ktorým má váš program prístup. … Príkaz import pridá objekt do aktuálneho rozsahu vášho programu.

Prečo musíte importovať moduly v Pythone?

V Pythone používate kľúčové slovo import na sprístupnenie kódu v jednom module v inom module. Importy v Pythone sú dôležité pre efektívnu štruktúru vášho kódu Správne používanie importov vám umožní zvýšiť produktivitu, čo vám umožní opätovne použiť kód a zároveň udržať vaše projekty udržiavateľné.

Ako funguje import v Pythone?

Čo je to import? Keď sa modul importuje, Python spustí celý kód v súbore modulu. Keď je balík importovaný, Python spustí celý kód v _init_.py súbore balíka, ak taký súbor existuje. Všetky objekty definované v module alebo v súbore _init_.py balíka sú sprístupnené importérovi.

Odporúča: