Logo sk.boatexistence.com

Prečo je kyselina glykolová dobrá pre vašu pokožku?

Obsah:

Prečo je kyselina glykolová dobrá pre vašu pokožku?
Prečo je kyselina glykolová dobrá pre vašu pokožku?

Video: Prečo je kyselina glykolová dobrá pre vašu pokožku?

Video: Prečo je kyselina glykolová dobrá pre vašu pokožku?
Video: Домашний уход за лицом после 50 лет. Советы косметолога. Антивозрастной уход за зрелой кожей. 2024, Smieť
Anonim

Má účinné vlastnosti na obnovu pokožky, preto sa často používa v produktoch proti starnutiu. Môže pomôcť vyhladiť jemné vrásky a zlepšiť tón a textúru pokožky. 1 Kyselina glykolová vypĺňa pokožku a pomáha zvýšiť úroveň hydratácie.

Je v poriadku používať kyselinu glykolovú každý deň?

Je kyselina glykolová vhodná na každodenné použitie? V závislosti od koncentrácie, áno, môžete kyselinu glykolovú používať každý deň. Ak ste novým chemickým exfoliantom, mali by ste sa dopracovať k tomu, aby ste ich používali každý deň pomaly, než aby ste to na začiatku preháňali.

Čo robí kyselina glykolová vašej tvári?

Kyselina glykolová Po nanesení na pokožku pôsobí na rozbitie väzieb medzi vonkajšou vrstvou kožných buniek vrátane odumretých kožných buniek a ďalšou vrstvou kožných buniek. To vytvára peelingový efekt, ktorý môže spôsobiť, že pokožka bude hladšia a rovnomernejšia. … Kyselina glykolová môže tiež zhrubnúť pokožku stimuláciou rastu kolagénu.

Pre aký typ pleti je kyselina glykolová najlepšia?

„Je to najlepšie pre normálne, zmiešané a mastné typy pleti,“hovorí Shapiro. Ale ako všetko, kyselina glykolová nie je pre každého. „Ľudia so suchou, veľmi citlivou pokožkou na ňu často reagujú podráždením,“hovorí Howe.

Odporúčajú dermatológovia kyselinu glykolovú?

My dermatológovia tiež radi používame kyselinu glykolovú ako prípravok na iné ošetrenia Predčasným odstránením odumretých kožných buniek a mazu z pórov, lieky proti akné a proti starnutiu ošetrenia vykonávané v našich ordináciách sú schopné preniknúť hlbšie do vrstiev pokožky pre lepšie a dlhodobejšie výsledky.

Odporúča: