Logo sk.boatexistence.com

Je vynechávanie večere dobré na chudnutie?

Obsah:

Je vynechávanie večere dobré na chudnutie?
Je vynechávanie večere dobré na chudnutie?

Video: Je vynechávanie večere dobré na chudnutie?

Video: Je vynechávanie večere dobré na chudnutie?
Video: Krátke cvičenie na doma: 3 overené cviky na brucho 2024, Smieť
Anonim

Vynechávanie jedál nie je dobrý nápad Ak chcete schudnúť a udržať si váhu, musíte znížiť množstvo skonzumovaných kalórií a zvýšiť množstvo kalórií, ktoré spálite cvičením. Úplné vynechávanie jedál však môže viesť k únave a môže znamenať, že vám chýbajú základné živiny.

Čo sa stane, ak vynecháte večeru?

Vynechávanie jedál môže tiež spôsobiť spomalenie vášho metabolizmu, čo môže spôsobiť priberanie alebo sťažiť chudnutie. „Keď vynecháte jedlo alebo dlho nejete, vaše telo prejde do režimu prežitia,“hovorí Robinson. "To spôsobuje, že vaše bunky a telo túžia po jedle, čo spôsobuje, že veľa jete. "

Môže vynechanie večere znížiť brušný tuk?

Vynechávanie jedál sa môže zdať ako skratka k chudnutiu, no nová štúdia naznačuje to by sa mohlo obrátiť a skutočne zvýšiť brušný tuk Pre štúdiu publikovanú v Journal of Nutritional Biochemistry, vedci z Ohio State University a Yale skúmali vplyv rôznych stravovacích návykov u myší.

Ktoré jedlo by som mal vynechať, aby som schudol?

Štúdia tiež naznačuje, že vynechanie raňajok alebo večere môže ľuďom pomôcť schudnúť, pretože v týchto dňoch spália viac kalórií. Napriek tomu hovorí, že zvýšené hladiny zápalu zaznamenané po obede „mohli byť problémom“a dodáva, že toto zistenie si vyžaduje ďalší výskum.

Je večera dôležitá pri chudnutí?

Ešte väčších 84 % uviedlo, že dodržiavanie stanoveného času jedla je životne dôležité, pokiaľ ide o chudnutie. 72 % uviedlo, že neprekračujú množstvo kalórií, ktoré mali na obed alebo večeru. Dve tretiny opýtaných odporúčali večeru pred 19:00 s tým, že skoršia konzumácia večere maximalizuje chudnutie.

Odporúča: