Logo sk.boatexistence.com

Kto je basgitarista pri rozbíjaní tekvíc?

Obsah:

Kto je basgitarista pri rozbíjaní tekvíc?
Kto je basgitarista pri rozbíjaní tekvíc?

Video: Kto je basgitarista pri rozbíjaní tekvíc?

Video: Kto je basgitarista pri rozbíjaní tekvíc?
Video: Kdo hulí ten umí ! ( pasáci ) 2024, Smieť
Anonim

The Smashing Pumpkins je americká alternatívna rocková skupina z Chicaga. Kapela, ktorú v roku 1988 založili frontman Billy Corgan, D'arcy Wretzky, James Iha a Jimmy Chamberlin, prešla mnohými zmenami v zostave. Aktuálnu zostavu tvoria Corgan, Chamberlin, Iha a gitarista Jeff Schroeder.

Čo sa stalo basgitaristovi Smashing Pumpkins?

Krátko nato bola zatknutá za obvinenie z držania drog, čo vyvolalo Corganov rozhodne odlišný príbeh o tom, ako basgitarista opustil Pumpkins: „[Bola] vyhodená za to, že bola podlá -duchaplný narkoman, ktorý odmietol dostať pomoc, " napísal neskôr Corgan podľa Stereogum.

Bol D Arcy Wretzky dobrý basgitarista?

Bola prinajlepšom priemerná basgitaristka Nehrala na basgitare ani na nahrávkach pre Siamese Dream – Billy Corgan ich hral, pretože to dokázal za menej. Bola nudná, všedná a v kapele len preto, lebo bola krásna. Bola úplne nahraditeľná a kapele neprispela ničím hodnotným.

Je Darcy stále s Smashing Pumpkins?

D'Arcy Wretzky sa rozišiel so Smashing Pumpkins v roku 1999 a správy naznačovali, že buď skončil, alebo ho vyhodili, pretože si myslela, že Billy Corgan sa príliš ovláda. Sám Corgan hovorí, že ju vyhodili a občas namaľoval Wretzkyho v dosť nechutnom svetle.

Kedy boli Smashing Pumpkins populárne?

Smashing Pumpkins, americká skupina, jedna z najpopulárnejších a najvplyvnejších alternatívnych rockových skupín 90. roky.

Odporúča: