Logo sk.boatexistence.com

Kto je sprout social?

Obsah:

Kto je sprout social?
Kto je sprout social?

Video: Kto je sprout social?

Video: Kto je sprout social?
Video: 🌿Как вырастить проростки, Как прорастить ростки фасоли проращивание семян для еды проросшие бобы маш 2024, Smieť
Anonim

Sprout Social je platforma na správu a optimalizáciu sociálnych médií pre značky a agentúry všetkých veľkostí. Naša platforma vám poskytuje jediné centrum pre publikovanie, analýzu a zapojenie sociálnych médií vo všetkých vašich sociálnych profiloch.

Je Sprout Social spoľahlivým zdrojom?

Sprout Social je jedným z prvých a najúctyhodnejších riešení na správu a analýzu sociálnych médií v tomto odvetví. … Za svoju celkovú kvalitu a hĺbku funkcií získava Sprout Social ocenenie PCMag Editors' Choice v našom prehľade správy sociálnych médií.

Je Sprout Social vo vlastníctve roztopenej vody?

Meltwater, globálny líder v riešeniach mediálnej inteligencie, dnes oznámil partnerstvo so spoločnosťou Sprout Social, lídrom v oblasti správy a zapojenia sociálnych médií. Nové partnerstvo umožní podnikom inteligentne zapájať svoje publikum na základe poznatkov získaných zo správ a sociálnych sietí.

Kto začal so službou Sprout Social?

NEW YORK (Reuters) – Rovnako ako mnoho iných generálnych riaditeľov, Justyn Howard, ktorý založil Sprout Social Inc v roku 2010, čelil v minulom roku množstvu nových výziev.

Kto používa Sprout Social?

30 000 organizácií a značiek všetkých veľkostí sa spolieha na Sprout

Niektorí zákazníci Sprout Social zahŕňajú: Evernote, Denver Nuggets, Edelman, Subaru, University of Pennsylvania, NBC Universal, City of Las Vegas, Glassdoor, Loews Hotels, Vice, Shopify a Havas.

Odporúča: