Logo sk.boatexistence.com

Bola by v liste použitá kópia?

Obsah:

Bola by v liste použitá kópia?
Bola by v liste použitá kópia?

Video: Bola by v liste použitá kópia?

Video: Bola by v liste použitá kópia?
Video: Самолет СССР И-153 "Чайка" в масштабе 1:72 / I-153 "Chaika" USSR plane scale model 1:72 2024, Smieť
Anonim

Zápis kópie (cc:) umožňuje príjemcovi listu vedieť, kto ďalší dostane kópiu. Umiestnite každého príjemcu kópie na samostatný riadok.

Kam sa v liste nachádza kópia?

S formálnym strojom napísaným listom je to možné tak, že na koniec správy uvediete kópiu. Po časti s prílohou napíšte označenie CC, za ktorým nasleduje dvojbodka Ďalej uveďte meno osoby, ktorej list posielate. V prípade viacerých odosielateľov uveďte každé meno do samostatného riadku.

Ako napíšete opis kópie v liste?

Hoci uhlík sa už nepoužíva na kópie, vhodné iniciály c.c.: (alebo cc:), za ktorým nasleduje dvojbodka a mená príjemcov kópií písmena je stále preferovaný zápis kópie.

Aké sú označenia v písmene?

Označenia Prílohy, Prílohy., Príloha (prílohy) a Príloha. uveďte, že obálka obsahuje okrem listu jeden alebo viacero dokumentov alebo priložené k listu. Počet takýchto dokumentov, ak ich je viac, by mal byť uvedený za poznámkou.

Kam by sme mali v liste pridať označenie kópie CC?

Pri odoslaní obchodného listu poštou je kópia „Cc:“ vždy uvedená za blokom podpisu, ktorý je označený skratkou „Cc:“a bodkočiarku, za ktorou nasledujú mená všetkých príjemcov, ktorí dostanú kópiu.

Odporúča: