Logo sk.boatexistence.com

Viete prehltnúť žuvacie tablety?

Obsah:

Viete prehltnúť žuvacie tablety?
Viete prehltnúť žuvacie tablety?

Video: Viete prehltnúť žuvacie tablety?

Video: Viete prehltnúť žuvacie tablety?
Video: POTS Research Updates: University of Calgary, Children's National Medical System & Vanderbilt Univer 2024, Smieť
Anonim

Žuvacie tablety by sa mali žuť, kým sa úplne nerozpustia. Nie sú určené na to, aby sa prehltli celé. Medzi príklady žuvacích tabliet patrí Tylenol Chewable a mnohé značky vitamínov pre deti.

Čo sa stane, ak prehltnete žuvaciu tabletu?

Niektorí ľudia nakoniec tablety žuvajú alebo ich drvia a miešajú s jedlom, ale niekedy to môže spôsobiť, že liek nebude správne účinkovať. V niektorých prípadoch môže požitie rozdrvenej tablety dokonca viesť k smrti.

Môžem prehltnúť žuvaciu tabletu vitamínu C?

Žuvaciu tabletu pred prehltnutím musíte rozžuť. Žuvačku kyseliny askorbovej je možné žuť tak dlho, ako je potrebné, a potom ju vyhodiť. Tabletu s predĺženým uvoľňovaním nedrvte, nežujte ani nelámte. Prehltnite to celé.

Prehĺtate alebo žujete vitamínové tablety?

Neprehĺtajte tabletu celú. Nechajte ho rozpustiť v ústach bez žuvania. Keď sa tableta rozpustí, niekoľkokrát prehltnite.

Môžem prehltnúť BlueChew namiesto žuvania?

Takže zatiaľ čo zložky sú schválené FDA, systém podávania žuvačiek nie. Za predpokladu, že môžete bezpečne žuť a prehĺtať tablety a že ste boli schválený na predpis prostredníctvom poskytovateľa zdravotnej starostlivosti s licenciou BlueChew, potom je bezpečné používať.

Odporúča: