Logo sk.boatexistence.com

Ako Olga zachránila lushkoffa?

Obsah:

Ako Olga zachránila lushkoffa?
Ako Olga zachránila lushkoffa?

Video: Ako Olga zachránila lushkoffa?

Video: Ako Olga zachránila lushkoffa?
Video: КЕМ БЫЛИ 9 САМЫХ ЗНАМЕНИТЫХ В ИСТОРИИ БОРОДАТЫХ ЖЕНЩИН 2024, Smieť
Anonim

Ako Olga zachránila Lushkoffa? Odpoveď: Olga sa zľutuje nad Llushkoffom. Vie, že taký slabý človek nevie rúbať drevo. Pomohla mu narúbaním dreva namiesto neho.

Ako Olga zachránila reproduktor?

Kuchárka Olga zachránila Lushkoff svojimi slovami a šľachetnými skutkami. Bola by smutná z jeho ťažkej situácie a napomínala by ho za jeho svojhlavosť, ale rúbala by drevo v jeho mene, trpela biedou a pre neho ronila slzy.

Kto vlastne zachránil Lushkoff a ako?

Olga, kuchárka, zachránila Lushkoff svojimi slovami a svojimi ušľachtilými skutkami. Bola by smutná z jeho ťažkej situácie a napomínala ho za jeho svojhlavosť, ale rúbala v jeho mene drevo, trpela biedou a pre neho ronila slzy. 4.

Aký dôvod má Lushkoff?

Odpoveď: Lushkoff uviedol dôvod svojich klamstiev, že predtým spieval v ruskom zbore, ale bol prepustený z práce za to, že je alkoholik. Takže musel klamať. Nedokázal sa zaobísť bez klamstva, pretože ak by povedal pravdu, nikto by mu nič nedal.

Ako zaplatil Lushkoff za miesto v galérii?

Videl Lushkoffa stáť vedľa neho. Bol dobre oblečený, mal na sebe kabát, golier bol vyrobený z kožušiny a na hlave mal čiapku z tulenej kože. Hanbil sa, keď si vypýtal lístok na miesto v galérii a zaplatil zaň v minciach vyrobených z medi.

Odporúča: