Logo sk.boatexistence.com

Bol pierce vyhodený z komunity?

Obsah:

Bol pierce vyhodený z komunity?
Bol pierce vyhodený z komunity?

Video: Bol pierce vyhodený z komunity?

Video: Bol pierce vyhodený z komunity?
Video: Ako zmizla mnohojazyčnosť z ulíc Bratislavy? | Lucia Molnár Satinská | TEDxBratislava 2024, Smieť
Anonim

Tu je dôvod, prečo Chevy Chase nečakane opustil komunitu ku koncu štvrtej sezóny show a jeho odchod nebol len osobným rozhodnutím. Skúsený herec stvárnil úlohu Piercea Hawthorna počnúc pilotnou epizódou, ktorá sa pôvodne vysielala v roku 2009.

Prečo bol Pierce vylúčený z komunity?

Chevy Chase stvárnil úlohu Piercea Hawthorna, najstaršieho člena študijnej skupiny od debutu predstavenia v roku 2009. Táto postava bola známa jeho zastaralými názormi a urážlivými poznámkami Ironicky, Chaseove vlastné necitlivé komentáre viedli k jeho odchodu pred sezónou 5.

Naozaj zomrel Pierce v komunite?

Troy sa rozhodne ponuku prijať a zvyšok skupiny, najmä Abed, zostane v šoku. Počas titulkov sa pán Stone opil po tom, čo sa pridal ku skupine v bare. Po táraní o svojich ašpiráciách odhalí, že Pierce zomrel na dehydratáciu pri zbere vzoriek spermií, ktoré dal skupine

Čo sa stalo Hickeymu v komunite?

Keď niekto hackol sieť Greendale a začal zverejňovať e-maily ľudí, rýchly pohľad do doručenej pošty pani obedárky ukázal e-mail od Deana Peltona s predmetom „Buzz Hickey Memorial Services“, čo naznačuje, že Buzz je s najväčšou pravdepodobnosťou mŕtvy, a bol jednoducho zabitý mimo obrazovky autormi komunity

Koľko rokov má abed v komunite?

Abed Nadir

Keďže si Abed mohol objednať alkoholické nápoje pred Troyovými 21. narodeninami, pri prvom spustení série mal jednoznačne 20 alebo viac rokov. Na základe svojich skúseností bol starší ako Troy a mladší ako Britta, čo ho zaradilo do stredu svorky medzi študijnou skupinou.

Odporúča: