Logo sk.boatexistence.com

Sú eastlink a citylink to isté?

Obsah:

Sú eastlink a citylink to isté?
Sú eastlink a citylink to isté?

Video: Sú eastlink a citylink to isté?

Video: Sú eastlink a citylink to isté?
Video: Колонки SVEN MS-2100, Обзор и отзыв, опыт использования более 3-х лет. Хорошие колонки к телевизору. 2024, Júl
Anonim

CityLink, ktorá spája Melbourne CBD, prístav a letisko, a. EastLink, ktorý spája východné predmestia Melbourne a polostrov Mornington.

Môžete použiť CityLink na EastLink?

Môžem použiť svoj účet Linkt (účet CityLink) na platenie za mýto EastLink? Áno, za predpokladu, že váš účet Linkt je platný a nie je pozastavený a podrobnosti o vašom vozidle boli prepojené s účtom. Keď jazdíte na EastLink so značkou Linkt a/alebo účtom Linkt, poplatky, ktoré vám vzniknú, budú účtované na váš účet Linkt.

Pokrýva EastLink CityLink?

Váš Linkt Tag, Tagless alebo Commercial účet, alebo Sydney Pass, pokrýva vás pri cestovaní po všetkých spoplatnených cestách v Austrálii, vrátane 2 spoplatnených ciest v Melbourne, CityLink a EastLink. Mýto v Melbourne sa počas cesty strháva z vášho účtu alebo preukazu.

Môžem použiť svoju značku Linkt na EastLink?

Áno, môžete. Váš účet Linkt Taxi pokrýva aj cesty na EastLink, keď cestujete so svojou značkou. Ak sa vaša značka nezistí, EastLink vystaví faktúru za mýto za vašu cestu.

Je EastLink alebo CityLink lacnejší?

Mýto EastLink je najlacnejšie, keď použijete štítok. … Ak by ste radšej nemali štítok vo svojom vozidle, ale chcete flexibilné používanie EastLink a CityLink kedykoľvek budete chcieť, odporúčame vám otvoriť si predplatený účet bez štítkov.

Odporúča: